18 yaşında yapılabilecek iş tavsiyesi

906794

Zeptopat
Ne kadar zor olursa olsun yaparım. Asgari ücret veren işlerden nefret ediyorum. Deneyim olmadan güzel para kazandıracak işler nelerdir?
Arkadaşlar sonuçta bu genç yaşımda zorlanarak iyi para kazanmam gereken bir şey bir zahmet iyi para kazanalım.

Ne kadar zor olursa olsun yaparım. Asgari ücret veren işlerden nefret ediyorum. Deneyim olmadan güzel para kazandıracak işler nelerdir?
Arkadaşlar sonuçta bu genç yaşımda zorlanarak iyi para kazanmam gereken bir şey bir zahmet iyi para kazanalım.
garsonluk yapabilirsin

Zincir restoranlarda garsonluk düşünebilirsin saat ücretleri fena değil. Kasiyerlikte olabilir.

Zincir restoranlarda garsonluk düşünebilirsin saat ücretleri fena değil. Kasiyerlikte olabilir.
Daha çok fiziksel güç ile iyi para kazanmak isterim mesela inşaat garson olmak basit iş

Yaz başladı Antalya Muğla civarına gidebilirsin. Geçen sene 0 tecrübeyle 30k maaş alıyordum. Şu an daha yüksektir.
İşte hocam aradığım yanıt otel işi veya oralarda inşaatta çalışmak istiyorum

Yaz başladı Antalya Muğla civarına gidebilirsin. Geçen sene 0 tecrübeyle 30k maaş alıyordum. Şu an daha yüksektir.

Eğer iş için mevsimlik göç yapma imkanın varsa arkadaşın dediği gibi o civarlardaki otellerde çalışabilirsin. Ama talep çok erken davran iş kalmayabilir.

Daha çok fiziksel güç ile iyi para kazanmak isterim mesela inşaat garson olmak basit iş

İşte hocam aradığım yanıt otel işi veya oralarda inşaatta çalışmak istiyorum
Hocam fiziksel istiyorsan sanayiye git.

İnşaatta'da çalışabilirsin çivi sökme, malzeme taşıma gibi işler yapabilirsin bende çalıştım inşaatta ama çok dikkat etmen lazım tehlikeli bir iş önüme bakmasam ayağıma çivi batıyor acısı bile tarif edilmez :D. Bir de sigortanı da yaptır sigortasız çalışma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı