18 yaşından küçük birisi dava açabilir mi?

Açamazsın. Annen baban açabilir. Hakarete uğradın diye kimse senin davanla ilgilenmez. Oyunda sövdüler diye mahkemeye başvurmaya çalışma sonuç alamazsın.

Açamazsın. Annen baban açabilir. Hakarete uğradın diye kimse senin davanla ilgilenmez. Oyunda sövdüler diye mahkemeye başvurmaya çalışma sonuç alamazsın.
Niye sonuç alamasın ki avukatlar azda olsa parayı kaçırmak istemezler sana 25 Bin TL versem kabul etmez misin her avukat para kazanmıyor çünkü rekabet çok yüksek ayrıca sanalda değil okulda çocuğun biri bana sürekli küfür ediyor okuldan çıktıktan sonra onu küfür ederken gizlice ses kaydı almak istiyorum.

Niye sonuç alamasın ki avukatlar az da olsa parayı kaçırmak istemezler sana 25 Bin TL versem kabul etmez misin her avukat para kazanmıyor çünkü rekabet çok yüksek ayrıca sanalda değil okulda çocuğun biri bana sürekli küfür ediyor okuldan çıktıktan sonra onu küfür ederken gizlice ses kaydı almak istiyorum.

Avukat kabul etse hakim kabul etmez böyle saçma bir sebepten davayı görmeyi. Gizli ses kaydı alsan bile hukuka aykırı olarak elde edilen deliller zaten geçersiz sayılıyor dinlemezler bile. Boşa uğraşmaya değmez. Okulda öğretmene söyle, çıkışta da dinlemeden geç git yoluna. Ailene söyle çıkışta seni alsınlar.

Avukat kabul etse hakim kabul etmez böyle saçma bir sebepten davayı görmeyi. Gizli ses kaydı alsan bile hukuka aykırı olarak elde edilen deliller zaten geçersiz sayılıyor dinlemezler bile. Boşa uğraşmaya değmez. Okulda öğretmene söyle, çıkışta da dinlemeden geç git yoluna. Ailene söyle çıkışta seni alsınlar.
Evet kabul etmeyenlerde vardır fakat hakim olması zor bir meslek bir kişinin hakim olup olmamasına uygun olması mülakatta verdiği cevaplardan belli olur, okul dışında ses kaydı almanın yasak olduğunu bilmiyordum ama o zamanda video çekerim zaten bu ülkede video ve sosyal medya olmadan adalet zor bulunuyor.

Niye sonuç alamasın ki avukatlar azda olsa parayı kaçırmak istemezler sana 25 Bin TL versem kabul etmez misin her avukat para kazanmıyor çünkü rekabet çok yüksek ayrıca sanalda değil okulda çocuğun biri bana sürekli küfür ediyor okuldan çıktıktan sonra onu küfür ederken gizlice ses kaydı almak istiyorum.
Gizlice ses kaydı almak suçtur. Ayrıca bütün türkiye sana küfür etti diye senle uğraşmaz.

@Merfrak zorbalığa uğruyor. Hocaya müdüre dese bile 2 gün sonra tekrar uğrayacak. Bu işler böyle. Bence şikayet etsin.
Etse ne olucak kardeşim. Triplere girmeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı