18 yaşından küçük birisi suç işlerse siciline yansır mı?

Cinsel ihtiyaç hocam. Öyle anlatayım.

Cinsel sağlık ürünü evet.

Şikayet edilseniz bile para cezası verirler hapise sokmazlar büyük ihtimal

Suçunuza bağlı. Eğer kavga gibi bir şey ise sicilinize işleme ihtimali de var tutanak tutulma hali de. Eğer abartılı bir şey değilse tutanak tutulur ve 18 yaşına girdiğinizde tutanak silinir. Eğer tutanağınız varken suç işlerseniz işlediğiniz suç ile tutanaktaki suçun cezası birleştirilir.

Cinsel sağlık ürünü için bence bir sorun olmamalı ama 15 yaşındayım dediğim gibi. Birde orada uyarı vardı iste ürüne tıkladığınızda çıkan. Dedim zaten. Sayfayı 18'den küçüklerin görüntülemesi ve satın alması, satması firmanın yasaktır diyordu. 18'den büyüğüm ve küçüğüm adlı 2 seçenek vardı. Büyüğüme tıkladım ve sipariş verdim elime ulaştı. Endişe ediyorum şimdi. Gerek var mı?

O satanın kabahati senin değil.
hepsiburada'da satın alınması 18'den küçükler tarafından ve satılması yasaktır diyordu ama. Fark ediyor mu?

Cinsel sağlık ürünü.

Kimsenin uğraşacağını ve başına iş alacağını düşünmüyorum, o yüzden dert etmeyin.

Hocam satan uyarısını vermiş sorumluluk onda değil. +18 giremez demiş zaten.

Evet kardeşim elinde telefon tutan 4-5 yaşındaki çocuklar da onu okuyordu zaten. Diyelim bir çocuk sırf rastgele tuşlara basarak bunu sipariş verdi babasının telefonundan ne olacak çocuğu içeri mi atacaksın?

Az açın hukuk okuyun. Cinsel bir ürün siparişi alıcı tarafından suç teşkil etmez, silah veya uyuşturucu değil bu.

Kimsenin uğraşacağını ve başına iş alacağını düşünmüyorum, o yüzden dert etmeyin.

Sistemde de 15 olarak kayıtlı olmam yani doğum tarihim. Yine sorun çıkarmaz değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Uyuşturucu kullananların sabıkasına bir şey işlemiyorlar sizinkini umursamazlar bile bir şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…