Adam öldürmek gibi şeyler değil tabii ki ama etkiler mi? Veya 18'den sonra mı cezaya çarptırılır o suç kenarda kalıp? Veya hiçbir şey olmaz mı?
Hocam ne suçu olduğunu bir mahsusu yoksa söyleyebilir misiniz?
Adam öldürmek gibi şeyler değil tabii ki ama etkiler mi? Veya 18'den sonra mı cezaya çarptırılır o suç kenarda kalıp? Veya hiçbir şey olmaz mı?
Hocam ne suçu olduğunu bir mahsusu yoksa söyleyebilir misiniz?
Hocam 1. sayfadan bu sayfaya kadar benim yazdıklarımı okuyabilirseniz daha net anlayabilirsiniz. Çok uzun bir olay değil ama olayı kavramanız açısından.Hocam ne suçu olduğunu bir mahsusu yoksa söyleyebilir misiniz?
Hocam 1. sayfadan bu sayfaya kadar benim yazdıklarımı okuyabilirseniz daha net anlayabilirsiniz. Çok uzun bir olay değil ama olayı kavramanız açısından.
Teşekkürler hocam.Sıkıntı oluşturmaz bu arada korkunuz olmasın.
Hepsiburada'da o üründe firmanın satması yasaktır yazmıyormuş da önemi yok herhalde. 18'den küçüklerin görüntülemesi ve satın alması yasaktır yazıyormuş da yine sorun olmaz yani.Hayır yok.
Hepsiburada'da o üründe firmanın satması yasaktır yazmıyormuş da önemi yok herhalde. 18'den küçüklerin görüntülemesi ve satın alması yasaktır yazıyormuş da yine sorun olmaz yani.Reis hiçbir şey olmaz boşuna kafana takma.
Bakkaldan sigara, enerji içeceği vesaire almaktan farksız.
Onlarda normalde 18 yaş altına satılmaması gerekiyor lakin yasaklı bir ürün değil bu parasını vererek alabiliyorsunuz sonuçta.
Dediğim gibi hiçbir şey olmaz.
Kardeşim ne sıkıntı ettin öyle suç olsa kimlik kontrolleri vs. yapılırdı.Hepsiburada'da o üründe firmanın satması yasaktır yazmıyormuş da önemi yok herhalde. 18'den küçüklerin görüntülemesi ve satın alması yasaktır yazıyormuş da yine sorun olmaz yani.
Hepsiburada'da o üründe firmanın satması yasaktır yazmıyormuş da önemi yok herhalde. 18'den küçüklerin görüntülemesi ve satın alması yasaktır yazıyormuş da yine sorun olmaz yani.
O da doğru hocam. Diğer yandan evet kafaya taktım biraz. Herhangi bir sorun olmayacağına daha çok eminim şuan dediğiniz gibi. Teşekkürler bu arada.Kardeşim ne sıkıntı ettin öyle suç olsa kimlik kontrolleri vs. yapılırdı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.