18 Yaşından Küçük Kişi Bilişim Suçundan Hapise Girer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav vallahi yemin ederim isterse tüm hesapların gitsin bir şey olmasında.
Madem bu duruma düşmek istemiyorsun, neden böyle saçma hareketler yapıyorsun arkadaşım. Anlamıyorum ben hangi mantık hangi akla hizmet yapıyorsunuz böyle şeyleri. Ceza yiyince akıllanırsın umarım.

1 ay önce bir kişinin hesabını calmıştım. Hangi oyun olduğu fark etmez. Şimdi telefonumu bulmuş yok mahkemeye vereceğim falan diyor. Yaşım 16. Onun yaşı 14 sanırım. Sizce bir şey olur mu?
Adalette yaş yok. Ve neden çaldınız? Bu arada sizden fazla şey istiyorsa tehditle o da suç işliyor. Neden yapıyorsunuz böle şeyleri?

Çalınan sakız bile olan çalan hırsızdır. Hiç kusura bakma, inşallah laf olsun diye söylemez kanıtları ile mahkemeye sunar da hapis olmaz ama temiz bi’ para cezası alırsın. Bakalım o zaman anne baban ne diyecek, 16 sene hırsız yetiştirdiklerini öğrenince...

1 ay önce bir kişinin hesabını calmıştım. Hangi oyun olduğu fark etmez. Şimdi telefonumu bulmuş yok mahkemeye vereceğim falan diyor. Yaşım 16. Onun yaşı 14 sanırım. Sizce bir şey olur mu?
15 Yaşındayken birini bilişim suçlarından mahkemeye vermiştim :)

Hatanı telafi etmeye çalışman güzel.

Mahkemeye vermek ve kazanmak öyle pek kolay bir şey değil. Zaten muhtemelen çocuğun babası uğraşmayacaktır. Yani genelde öyle olur. Babası çocuğu sallamazsa sorun olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı