18 yaşından küçükler banka hesabı açabilir mi ?

Ebeveyn onayı ile kendisine ait bir hesap açtırabilir bankadan.

Yine ebeveyn onayı ile internet bankacığılını aktif hale getirebilir.

Ebeveyn onayı ile kendisine ait bir hesap açtırabilir bankadan.

Yine ebeveyn onayı ile internet bankacığılını aktif hale getirebilir.
Pekala birşey sorucam bu Anne baba ayrıldıktan sonra anne kendisine nafaka istemeyipte çocuguna nafaka alıyor ve neredeyse hiç kendisine vermiyorsa paranın başka bir karta yatırılması için[ Kart anne üzerine ] aile mahkemesi hariç başka bir çözüm yolu varmıdır ? cevaplarsanız cok sevinirim .

@Arends14 Hmm. Kart anne üzerine ve para vermiyor. Doğru mu anladım?

@BilgisayarKurdu @Jira Çıkmazdayım hocam. Mahkeme hariç bir şey yapılabilir mi?

Ben hepsini geçtim 2015 Şubat tarihli bu konuyu hortlatmak yerine neden yeni konu açmadınız merak ettim doğrusu?

@Neko Evet doğru anlamışsın mahkemeden başka çaresi yok galiba . Sağol . Son bi sorum olacaktı Bu konularda pek bi bilgim yokta danışacak birisinide bilmiyorum . Kart annemin üzerine oldugundan ben kartı aldım ama bi türlü yine parayı çekebilmiş galiba . Eskiden kart felan yoktu icraya gidip kimliğini verip imza atıp parayı çekebiliyordu . Kart çıktıktan sonra yine aynısını yapıp parayı oradan çekebilir mi [ KART BENDE 1.5 Hafta önce aldım ama nasıl olduysa parayı yine çekmiş ]

@Arends14 Kartsız işlem diye bir şey var artık. Gerekli bilgilere sahipse alabilir.

İnternet üzerinden de başka bir karta aktarmış olabilir parayı.

@Arends14 Kartsız işlem diye bir şey var artık. Gerekli bilgilere sahipse alabilir.

İnternet üzerinden de başka bir karta aktarmış olabilir parayı.
Bu kartsız işlemi iptal etme gibi bi durum söz konusu değil mi ya . Para elime geçmiyor . Şuana kadar suanki yaşıma kadar birikseydi 15-20 milyardan fazla param olacaktı . Şuan hesapta para yok

@Arends14 Hocam kart annenizin üstüne.

Benim bankacılık hakkında çok detaylı bir bilgim yok maalesef. Pek hoşlanmam.

@Nazım Paşa Yok mu arkadaşa yardım edebilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…