Arkadaşlar ben Netflix cashbacki yüzünden Sipay açmaya çalıştım ama veli onayı istiyor veli onayı olduktan sonra telefon üzerinden kontrol edip cashbackler geçiyor mu? Geçmiyorsa hangi bankayı açabilirim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar ben Netflix cashbacki yüzünden Sipay açmaya çalıştım ama veli onayı istiyor veli onayı olduktan sonra telefon üzerinden kontrol edip cashbackler geçiyor mu? Geçmiyorsa hangi bankayı açabilirim? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Tamam teşekkür ederim bende tam paparayı kullanacaktım kapandı diye üzülüyordumPapara'yı öneririm şu an soruşturma durumu oldu hesaplar bloke edildi 1 haftaya açılır üyelikler şu an kapalı ama blokeler kalkınca kullanabilirsin chasback orada da var. Ama orada da veli onayı istiyor ama veli onayını yapınca her özellik açılıyor borsa dışında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.