18 yaşından önce sevgili yapılmalı mı?

18 yaşindan önce sevgili yapılır mı?
Yapılmaması bence daha sağlıklı çünkü hiç biri kalıcı olmuyor olmayacak çok istisnai ve nadir olur bu durum. Onun için yapılmamasında fayda görüyorum kişi 18 yaşına kadar üniversitesine ve kendi kişisel gelişimine odaklanırsa daha güzel ve mutlu olabilir. İnsanlar farklı görebilir geri kalmış hissedilebilir ama bence sağlıklı olan budur şimdiki aklım olsa bu söylediklerimi uygulardım.

Bu konu nasıl bir konu böyle, kimsenin ne dediği anlaşılmıyor bile? Türkçeye güncelleme mi geldi?
Ulan harbiden bi baktımda sosyal kısmının bu kısmını ana okullular basmış gibi :D :D hahahah

Yapılmaması bence daha sağlıklı çünkü hiçbiri kalıcı olmuyor olmayacak çok istisnai ve nadir olur bu durum. Onun için yapılmamasında fayda görüyorum kişi 18 yaşına kadar üniversitesine ve kendi kişisel gelişimine odaklanırsa daha güzel ve mutlu olabilir. İnsanlar farklı görebilir geri kalmış hissedilebilir ama bence sağlıklı olan budur şimdiki aklım olsa bu söylediklerimi uygulardım.

Ulan harbiden bir baktımda sosyal kısmının bu kısmını ana okullular basmış gibi :D :D hahahah

Çalışıyormum gene de 18 mi

Çalışıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı