Aurqxx
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar 10 şubat'ta sevgilimden ayrıldım seviyordum o da seviyordu beni sözde. O ayrılmak istedi. Ayrılma sebebimiz şöyle oldu, takipçilerinden birisi ile çok konuşuyordu ama hangisiydi bilmiyordum daha sonra arkadaşıma takipçilerinden gözüme batanı attım. Yazdı ona, sen anın neyi oluyorsun abisiyim dedi yaş sormasını istedim 17 dedi 17 yasında abisi yok dedim arkadaşıma söyle ona gerçeği söylesin sevgilisiyim dedi. Sonra yazdım yüz yüze konuşalım dedim. Sonra sohbetin SS'lerini sevgilime atmış. O da 8 aylık arkadaşım o benim, abim gibi görüyorum, çok şey yaşadık birbirimize destek çıktık falan dedi. Sonra bana kızıyor neden bana sormadan böyle bir şey yaptın dedi. Sonra yüz yüze konusalim, konuştuğumuzda bitirelim dedi. 13 şubat'ta ise arkadaşları barışmak ister misin diye yanıma geldi hayır dedim hep görmezden geliyordum okulda görünce, sonra gelip prenses falan diyorlar ergen arkadaşları.
Sevgilim öyle biri değildi ağır başlıydı çok saygılıydı hediye vs fark etmezdi ona kakaolu süt almıştım kutusunu saklıyordu. Sonra bugün bir tekrar düşündüm ve sonra benim yakın arkadaşım ile onun en yakın arkadaşı çok samimi, benim için ağzından laf almasını istedim. Dediği şey şu çabalamadı, hiç karşı çıkmadı ayrılmak istediğinde bu saatten sonra da değişeceğini hiç sanmıyorum dedi.
Sevgilim öyle biri değildi ağır başlıydı çok saygılıydı hediye vs fark etmezdi ona kakaolu süt almıştım kutusunu saklıyordu. Sonra bugün bir tekrar düşündüm ve sonra benim yakın arkadaşım ile onun en yakın arkadaşı çok samimi, benim için ağzından laf almasını istedim. Dediği şey şu çabalamadı, hiç karşı çıkmadı ayrılmak istediğinde bu saatten sonra da değişeceğini hiç sanmıyorum dedi.