Kardeşim benim,utangaç olduktan sonra hayatta ne bi adım atabilirsin ne de karı kız kovalarsın.Çeki düzen verirsen kendine anlayacaksın durumunu.Sorduğun sorulardan belli oluyor.
Kardeşim benim, utangaç olduktan sonra hayatta ne bir adım atabilirsin ne de karı kız kovalarsın. Çekidüzen verirsen kendine anlayacaksın durumunu. Sorduğun sorulardan belli oluyor.
Utangaçlığını kır,sosyal hayata adım at.Okulundaki etkinliklere katıl,arkadaş edin.Arkadaş ortamlarına ufaktan gir.Sonra yakınlaş,gruba dahil ol.Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var.Spor salonuna yazıl vs.
Utangaçlığını kır, sosyal hayata adım at. Okulundaki etkinliklere katıl, arkadaş edin. Arkadaş ortamlarına ufaktan gir. Sonra yakınlaş, gruba dahil ol. Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var. Spor salonuna yazıl vs.
Biz 14 yaşında kızların saçını çekip silgisini falan çalıyorduk. Bu tarz işlere erken girmemelisiniz. 18'den önce girmek zaten saçma, 14'de girmek çok çok çok saçma. Bir düşün yani, 14 yaşında sevgili yaptın ne yapacaksın ki?
Utangaçlığını kır, sosyal hayata adım at. Okulundaki etkinliklere katıl, arkadaş edin. Arkadaş ortamlarına ufaktan gir. Sonra yakınlaş, gruba dahil ol. Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var. Spor salonuna yazıl vs.
Utangaçlığını kır,sosyal hayata adım at.Okulundaki etkinliklere katıl,arkadaş edin.Arkadaş ortamlarına ufaktan gir.Sonra yakınlaş,gruba dahil ol.Özgüvenini arttırmak için yapılacak emin ol çok şey var.Spor salonuna yazıl vs.