SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 29 Kasım 2025 #31 harun28 dedi: Ben işe gidiyorum. Ders yok. Genişletmek için tıkla... O zaman daha erken gir de yine de erken okumayanlardan bulman lazım.
harun28 dedi: Ben işe gidiyorum. Ders yok. Genişletmek için tıkla... O zaman daha erken gir de yine de erken okumayanlardan bulman lazım.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2025 #32 SeanStrickland dedi: O zaman daha erken gir de yine de erken okumayanlardan bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Erken okumayan derken Ne oluyor
SeanStrickland dedi: O zaman daha erken gir de yine de erken okumayanlardan bulman lazım. Genişletmek için tıkla... Erken okumayan derken Ne oluyor
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 30 Kasım 2025 #33 Virgül koymayı unutmuşum erken daha. İlerde okumayanlardan bulursun çevreden.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #34 SeanStrickland dedi: Virgül koymayı unutmuşum erken daha. İleride okumayanlardan bulursun çevreden. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında başlayayım 15-16'da mı? Hem ınstagram'dan bulamam mi
SeanStrickland dedi: Virgül koymayı unutmuşum erken daha. İleride okumayanlardan bulursun çevreden. Genişletmek için tıkla... Kaç yaşında başlayayım 15-16'da mı? Hem ınstagram'dan bulamam mi
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 30 Kasım 2025 #35 harun28 dedi: Kaç yaşında başlayayım 15-16'da mı? Hem Instagram'dan bulamam mi? Genişletmek için tıkla... Kızın ailesi ile uğraşmak istemiyorsan 18i bekle bence.
harun28 dedi: Kaç yaşında başlayayım 15-16'da mı? Hem Instagram'dan bulamam mi? Genişletmek için tıkla... Kızın ailesi ile uğraşmak istemiyorsan 18i bekle bence.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #36 Hadi diyelim ki 18'i bekleyemedim Max kaç olur SeanStrickland dedi: Kızın ailesi ile uğraşmak istemiyorsan 18i bekle bence. Genişletmek için tıkla...
Hadi diyelim ki 18'i bekleyemedim Max kaç olur SeanStrickland dedi: Kızın ailesi ile uğraşmak istemiyorsan 18i bekle bence. Genişletmek için tıkla...
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 30 Kasım 2025 #37 harun28 dedi: Hadi diyelim ki 18'i bekleyemedim Max kaç olur Genişletmek için tıkla... Bekle ne olcak ki kural demek de ailesi ile sıkıntı yaşarsın genelde küçük olduğun için.
harun28 dedi: Hadi diyelim ki 18'i bekleyemedim Max kaç olur Genişletmek için tıkla... Bekle ne olcak ki kural demek de ailesi ile sıkıntı yaşarsın genelde küçük olduğun için.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #38 SeanStrickland dedi: Bekle ne olacak ki kural demek de ailesi ile sıkıntı yaşarsın genelde küçük olduğun için. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kız insgram mu bulucan sadece yoksa başka nereden bulabilirim?
SeanStrickland dedi: Bekle ne olacak ki kural demek de ailesi ile sıkıntı yaşarsın genelde küçük olduğun için. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam kız insgram mu bulucan sadece yoksa başka nereden bulabilirim?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 30 Kasım 2025 #39 harun28 dedi: Tamam hocam kız insgram mu bulucan sadece yoksa başka nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Keyfi kafelerden konuşabilirsin insta olur da 14 yaşında kız nasıl bulacam dersen bilemem.
harun28 dedi: Tamam hocam kız insgram mu bulucan sadece yoksa başka nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Keyfi kafelerden konuşabilirsin insta olur da 14 yaşında kız nasıl bulacam dersen bilemem.
harun28 Femtopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2025 #40 SeanStrickland dedi: Keyfi kafelerden konuşabilirsin Instagram olur da 14 yaşında kız nasıl bulacağım dersen bilemem. Genişletmek için tıkla... Keyfi kafe? Şimdi olmaz mı diyorsun bir denesem olmasa 18 beklesem olmaz mi?
SeanStrickland dedi: Keyfi kafelerden konuşabilirsin Instagram olur da 14 yaşında kız nasıl bulacağım dersen bilemem. Genişletmek için tıkla... Keyfi kafe? Şimdi olmaz mı diyorsun bir denesem olmasa 18 beklesem olmaz mi?