B10 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Hastaneye gitmem gerekiyor fakat bildiğim kadarıyla 18 yaş üstü hastaneye gidince sağlık sigortası olmadığı için ücret ödüyormuş. Şimdi ben hastaneye gitsem herhangi bir ücret öder miyim? Pek bilgim yok bu konularda.
Arkadaşlar merhaba, Hastaneye gitmem gerekiyor fakat bildiğim kadarıyla 18 yaş üstü hastaneye gidince sağlık sigortası olmadığı için ücret ödüyormuş. Şimdi ben hastaneye gitsem herhangi bir ücret öder miyim? Pek bilgim yok bu konularda.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Ağustos 2024 #2 Evet sigorta yoksa. Artı 0 Eksi
KS KS B10 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #3 Hocam peki bunun ücreti nedir acaba? Artı 0 Eksi
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 13 Ağustos 2024 #4 Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Recep T dedi: Evet sigorta yoksa. Genişletmek için tıkla... Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum. Artı 0 Eksi
Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Recep T dedi: Evet sigorta yoksa. Genişletmek için tıkla... Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Ağustos 2024 #5 Teddy Magnus dedi: Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesele burada okumaya devam etmek arkadaş okul ile alakalı bir şey yazmamış. Artı 0 Eksi
Teddy Magnus dedi: Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum. Genişletmek için tıkla... Mesele burada okumaya devam etmek arkadaş okul ile alakalı bir şey yazmamış.
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 13 Ağustos 2024 #6 Recep T dedi: Mesele burada okumaya devam etmek arkadaş okul ile alakalı bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam okul ne alaka okulla ilgili bir şey mi dedim. Artı 0 Eksi
Recep T dedi: Mesele burada okumaya devam etmek arkadaş okul ile alakalı bir şey yazmamış. Genişletmek için tıkla... Hocam okul ne alaka okulla ilgili bir şey mi dedim.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 13 Ağustos 2024 #7 Teddy Magnus dedi: Hocam okul ne alaka okulla ilgili bir şey mi dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaşından sonra eğitim olmuyorsa yararlanamaz siz yararlanıyor iseniz demek ki okul hayatınız devam etmekte. Artı 0 Eksi
Teddy Magnus dedi: Hocam okul ne alaka okulla ilgili bir şey mi dedim. Genişletmek için tıkla... Hocam 18 yaşından sonra eğitim olmuyorsa yararlanamaz siz yararlanıyor iseniz demek ki okul hayatınız devam etmekte.
Forum hası Centipat Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 483 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #8 Devlet hastaneleleri ücretsiz. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2024 Artı -1 Eksi
Teddy Magnus Hectopat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 416 Çözümler 1 Yer İstanbul 13 Ağustos 2024 #9 Recep T dedi: Hocam 18 yaşından sonra eğitim olmuyorsa yararlanamaz siz yararlanıyor iseniz demek ki okul hayatınız devam etmekte. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ailesine bağlıysa e-Devlet'ten öğrenebilir bende onu demeye çalıştım okduğunu bilmiyorum sonuçta. Artı 0 Eksi
Recep T dedi: Hocam 18 yaşından sonra eğitim olmuyorsa yararlanamaz siz yararlanıyor iseniz demek ki okul hayatınız devam etmekte. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam ailesine bağlıysa e-Devlet'ten öğrenebilir bende onu demeye çalıştım okduğunu bilmiyorum sonuçta.
KS KS B10 Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2024 #10 Hocam bakmak için e-Devlet'e ne yazmak gerek? Teddy Magnus dedi: Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam bakmak için e-Devlet'e ne yazmak gerek? Teddy Magnus dedi: Ailenizin sgksına bağlıysanız ondan faydalanıyorsunuz e-Devlet'ten bakın. Niye beğenmediniz? Ben 21 yaşındayım ailemin sigortasından faydalanıyorum. Genişletmek için tıkla...