180 bin TL araç tavsiyesi

Makaleler
4
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Meslek
Yükseklisans
Otomatik vites, kronik sorunu olmayan, ağır hasar, pert kaydı bulunmayan, 90 bin km barajını geçmemiş, 2015 model üstü dizel araç arıyorum. Aklımdaki araçlar Skoda Rapid, Seat Toledo/Leon, Ford Focus, Opel Astra. Sizin tavsiye edebileceğiniz araç var mıdır?

Kalabalık değilsen biraz genç işi olsun diyorsan rocco öneririm.

Bence otomatik focus varsa ilk tercihlerin arasına koy ama kia cerato ve hyundai elantra da fena değil piyasasıda var

İkinci el piyasasından nefret ettiğim için sıfır tavsiye ediyorum. Clio veya Hybrid Suzuki Swift bakın.
Edit: Bi ülkede aydan aya herşeyin fiyatı 10'ar 10'ar çıkar mı ya. Swift 220 olmuş.

Aile arabası olacaksa çok güçlü olmasa da genişliği ve rahatlığı sayesinde SSangyong XLV önerebilirim, sedan olarak Insignia olabilir.
Öyle araba konusunda çok bilgim yok fakat ailecek kullandığımızda bu araçlar diğerlerine göre daha F/P ve rahat geliyordu.

Dizel düşünüyorum hocam. Benzinli olacaksa da atmosferik olmaması lazım. Hantal arabaya binmiyor baba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…