180 boy XPulse 200 ralli kit için yeterli mi?

aspurce

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, xpulse 200 almayı düşünüyorum fakat alacağım motorda ralli kit mevcut bu da sele yüksekliğini 1 metre yapıyor, benim boyum 180cm, motoru rahat sürmeye yeterli olur mu yoksa sürüşümü zorlaştırır mı? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
172 boyla 780mm selesi olan motoru sürebiliyorum amortisörle falan oynayıp alçattırabiliyorsun diye biliyorum motoru ama illa o motoru alman şart mı çünkü 1 metre cidden yüksek bir miktar.

Boyum 181 Xpulse 200'e oturunca topuklarım zar zor değiyor, 82cm sele yüksekliği var.

Rally kiti takınca 20cm yükseleceğini sanmıyorum ancak öyleyse günlük hayatta çok zorlanırsın.

172 boyla 780mm selesi olan motoru sürebiliyorum amortisörle falan oynayıp alçattırabiliyorsun diye biliyorum motoru ama illa o motoru alman şart mı çünkü 1 metre cidden yüksek bir miktar.

Boyum 181 xpulse 200'e oturunca topuklarım zar zor değiyor, 82cm SEL'e yüksekliği var.

Rally kiti takınca 20cm yükseleceğini sanmıyorum ancak öyleyse günlük hayatta çok zorlanırsın.

Amortisör ayarlanabiliyormuş oturduğum da sele biraz alçalır dedi almayı planladığım arkadaş sanırım en mantıklı olan motoru gidip görmek.

Amortisör ayarlanabiliyormuş oturduğum da SEL'e biraz alçalır dedi almayı planladığım arkadaş sanırım en mantıklı olan motoru gidip görmek.

E tabii ki ama motor o kadar yüksekse şehir içi yorar yokuşlarda falan zorlanırsın yere sağlam basmak önemlidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı