Hero Xpulse 200 4V Pro alınır mı?

Emircan kılavuz

Hectopat
Daha fazla  
Sunduğu hizmetlerden (4 bakım hediye, ekonomik, ödeme seçenekleri) ve arkadaşlarımın memnuniyeti üzerine almayı düşündüğüm motor sizce alınır mı? Kroniği var mıdır? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

12 bin kilometredir kullanıyorum, uzun uzun yazardım ama üşendim. Kısaca parasını sonuna hak ediyor, zamanı geriye alsak tekrar alacağım bir motor.

Kronik olarak da şansına bağlı ufak yağ kaçakları olabiliyor, servisi gayet güzel ilgileniyor.

Bu arada bayiden sıfır almak yerine 2. elde 1000km altında yüzlerce motor var, çok daha uyguna alabilirsin haberin olsun.

Sunduğu hizmetlerden (4 bakım hediye, ekonomik, ödeme seçenekleri) ve arkadaşlarımın memnuniyeti üzerine almayı düşündüğüm motor sizce alınır mı? Kroniği var mıdır? Bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Parasını hak eden bir motosiklettir. Ben de yaklaşık 1600 KM kadar kullandım. Otobana pek uygun değil ama şehir içi kullanım için müthiş bir motosiklet. Hafif, yüksek, her yere girip çıkabiliyor.

Ek olarak, @totra_proska 'ya katılıyorum. Benim etrafımda 2024 pro modelleri 105-110 bin liraya satan bir sürü arkadaşım var. Sahibinden'den ilanlara bakarak güzel tasarruf edebilirsiniz. Sıfır almanızı önermem.

Kroniği var mıdır?
Bujiden ötürü ilk 300-400 KM'de bazen ilk seferde marş almaz. Onun dışında ben bir kroniğini bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı