180 Hz monitöre HDMI ile laptop bağlanırsa 180 Hz alınabilir mi?

emre_45

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba herkese iyi sosyaller,
HP Victus'un bir laptopunu kullanıyorum, ekranı 120Hz. Bugün Game Booster markalı 180Hz bir monitör aldım, kutu içerisinden de HDMI kablosu çıktı. Sorum şu olacak;

HDMI kablosu ile de 180Hz alır mıyım yoksa DisplayPort mu takmam gerecek?
Not: Laptopta DisplayPort çıkışı yok, dönüştürücü kullanmam gerekecek.

Öncelikle merhabalar evet HDMI ile 180Hz alırsınız.

HP Victus'un bir laptopunu kullanıyorum, ekranı 120Hz. Bugün game booster markalı 180Hz bir monitör aldım, kutu içerisinden de HDMI kablosu çıktı. Sorum şu olacak;

Hocam bence de HP Victus ve 180 Hz monitör var HDMI ile 180 Hz alıyorum ancak monitörü overclocklayarak monitörün HDMI çıkışı 1.4 siz kendinizinlini kontrol edin 1.4 + ise büyük ihtimal laptopnunuzda da 2.1 HDMI çıkışı vardır. Bu şekilde 180 Hz alırsınız.

Yanlış bilgi | HDMI 2.1 versiyonuyla beraber saniyede 48 Gbps veri aktarımı yapabilir, 144 Hz'ten fazlasını verebilir.
HP Victus'un bir laptopunu kullanıyorum, ekranı 120Hz. Bugün game booster markalı 180Hz bir monitör aldım, kutu içerisinden de HDMI kablosu çıktı. Sorum şu olacak;

DisplayPort takmaniz lazim, HDMI maksimum 144Hz desteklemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus'un bir laptopunu kullanıyorum, ekranı 120Hz. Bugün Game Booster markalı 180Hz bir monitör aldım, kutu içerisinden de HDMI kablosu çıktı. Sorum şu olacak;

Hiç uğraşmayın, iade edin. AOC 24G42E modelini alın. Sanırım cihazınızda 2.1 HDMİ vardı modelini atarmısınız? 2.0 ve üstü 1080p 180 alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı