Çözüldü HDMI çıkışı ile 180 Hz alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Mümkün, HDMI 180 Hz destekler eğer bağladığınız monitör 180 Hz destekliyor ise.

Laptopuna, monitörüne ve kablona göre değişir. HDMI 2.0 ile birlikte 1080p@180Hz kullanabilirsin, elinde HDMI 1.3/1.4 kablo varsa 120 Hz anca verebilir.

Kablo 180Hz desteliyorsa ve monitör HDMI girişinden 180 Hz destekliyorsa alırsınız.

Laptopta HDMI 2.1 ve Type C Thunderbolt çıkışı var. Monitörüm ASUS TUF VG249Q3A.

Sayın hocam laptop HDMI çıkışı 2.1, monitör HDMI girişi 2.0, problem yaşar mıyım?
Hayır hocam, HDMI'larda üst sınır aynı olmak zorunda değil, ikisi de 2.0'mış gibi verim alabilirsiniz.

Laptopta HDMI 2.1 ve Type-C Thunderbolt çıkışı var. Monitörüm ASUS TUF VG249Q3A.

HDMI sorun değil sizin laptopunuzun HDMI çıkışı ekran kartından olmadıkça 120Hz de kalacaksınız bunu öğrenmek içinde denemeniz doğru olur.

HDMI sorun değil sizin laptopunuzun HDMI çıkışı ekran kartından olmadıkça 120Hz de kalacaksınız bunu öğrenmek içinde denemeniz doğru olur.

Sayın hocam dün denediğim eski bir HDMI kablosu ile 144 Hz görüntü aldım. Laptop ekranında da standart görüntü hızı bu. Üst sınır bu mudur acaba?

Bugün yeni bir kablo alıp bakacağım.

Sayın hocam dün denediğim eski bir HDMI kablosu ile 144 Hz görüntü aldım. Laptop ekranında da standart görüntü hızı bu. Üst sınır bu mudur acaba?

Bugün yeni bir kablo alıp bakacağım.

Tamamdır büyük ihtimalle olacaktır. HDMI kilidi yok gibi gözüküyor.

Tamamdır büyük ihtimalle olacaktır. HDMI kilidi yok gibi gözüküyor.

Hocam sizi çok rahatsız etmiş gibi hissediyorum ama bir sıkıntı var sanırım. HDMI 2.0 kablo aldım ancak ekran ayarlarında 60 ve 144 Hz görünüyor yalnızca. Neden olabilir bu?

Ekleme: Ekran ayarlarında harici monitörü seçmemişim, sorunu çözdüm hocam. Teşekkür ederim yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı