180 Hz vs 200 Hz

Bu arada ben de Lenovo R25i 30 kullanıyorum 400 nit parlaklığı vardı yanlış hatırlamıyorsam ona rağmen gündüz bana da parlaklığı az geliyor başka sorunu yok üstteki arkadaşın dediği gibi.

Gigabyte'tan parlaklığı daha yüksek. Diğer alanlarda benzer seviyede. Zaten kullanılan panelde aynı. Satıcı ve fiyatı da ucuz. MSI olan iyi değil. Lenovo da Gigabyte ve KTC'ye göre biraz daha zayıf. Ktc overclock ile 200hz oluyor bu arada.
o zman lenovo legion alayım madem aralrında öyle aman aman bir fark yok parlaklık ta önemli değil benim için laptopta zaten 250 nit ve gayet iyi görüyorum sebebi muhtemeln erkanın köşede kalması ve pivota ihtiyacım yok desem yalan olur arkadaşımda dual monitör kullanıyor biri 180 biri 200 bir fark yok dedi takma dedi

O zman Lenovo Legion alayım madem aralrında öyle aman aman bir fark yok parlaklık ta önemli değil benim için laptopta zaten 250 nit ve gayet iyi görüyorum sebebi muhtemeln erkanın köşede kalması ve pivota ihtiyacım yok desem yalan olur arkadaşımda Dual monitör kullanıyor biri 180 biri 200 bir fark yok dedi takma dedi.

180 ile 200 arasındaki farkı anlaman imkansız gibi bir şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı