180 TL ISS tavsiyesi

Makaleler
9
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i7 10750H || GTX 1660 Ti 6 GB Mobile || 2x16 GB RAM || 512 GB NVMe M.2 SSD || 1080p 144 Hz IPS Panel || Windows 11-macOS Big Sur || Acer Nitro 5 AN515-55 2020 ||
Meslek
Öğrenci
Şu anda Kablonet fiber 100 Mbps tarifesini kullanıyorum ancak 3 haftaya kadar taahhüdüm bitecek. Aynı tarifeyi 155 TL gibi ücretle devam edebiliyorum. 20-30 TL ucuz olacak diye Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcılara geçmeğe değer midir? Kablonet'ten çok memnunum bir kez bile kesinti vs. yaşamadım. Mining de yaptığm için çok stabil ve sorunsuz bir internete 7/24 ihtiyacım var.

Konumumda sadece Türk Telekom altyapısı ve Kablonet var. Superonline yok.

Bütçe en fazla 180 TL.

Şu anda Kablonet fiber 100 Mbps tarifesini kullanıyorum ancak 3 haftaya kadar taahhüdüm bitecek. Aynı tarifeyi 155 TL gibi ücretle devam edebiliyorum. 20-30 TL ucuz olacak diye Netspeed, Millenicom gibi sağlayıcılara geçmeğe değer midir? Kablonet'ten çok memnunum bir kez bile kesinti vs. yaşamadım. Mining de yaptığm için çok stabil ve sorunsuz bir internete 7/24 ihtiyacım var.

Konumumda sadece Türk Telekom altyapısı ve Kablonet var. Superonline yok.

Bütçe en fazla 180 TL.

Akıllı sınırsız yani 19.00 - 00.00 Arası hızı düşen paket ise değiştirin. Onun dışında Türksat Kablonet'e de çok fazla zam geldi. Mahallemde Türk Telekom Altyapı çalışması yapıyor. Bittiği zaman bende artık fiyatlardan ötürü Türksat Kablonet'i kullanmayacağım.

Akıllı sınırsız yani 19.00 - 00.00 Arası hızı düşen paket ise değiştirin. Onun dışında Türksat Kablonet'e de çok fazla zam geldi. Mahallemde Türk Telekom Altyapı çalışması yapıyor. Bittiği zaman bende artık fiyatlardan ötürü Türksat Kablonet'i kullanmayacağım.
Maalesef akıllı sınırsız. Kesintisiz olanı için 180-185 TL aralığında bir fiyat verdiler.

O fiyatı vereceksem gider taahhütsüz ISS kullanırım en azından bel bağlamam hocam.
Hocam fiyat arttı artmadı bunlarda uğraşmak gerçekten daha zor. Sorunsuz olsun istiyorum. Yoksa ailemi ikna edebilsem veya mining yapmasam bu bütçede 200 Mbps belki alınabilir başka ISS'lerde ama 100 Mbps de işimi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı