Logitech g300s çok daha iyi..G102 ile bunun arasında kaldım hangisi daha iyi?
Logitech g300s çok daha iyi..
g102 driverini indirince mausenın çalışmaması gibi durumlar varmış?Kime göre, neye göre? G102 Lightsync'in sensörü daha kalitelidir, ve şekli çoğu ele uyabilecek şekilde. Ben kesinlikle G102 öneririm bu fiyat segmentinde.
Hiç görmemiştim böyle bir hata, benim arkadaşlarım kullandı uzun süre böyle bir şeyden bahsetmemişlerdi. Eğer olur da böyle bir problemle karşılaşırsanız buradan tekrar destek alabilirsiniz, ha yine de çözülemezse 14 günlük iade hakkınızı kullanırsınız.g102 driverini indirince mausenın çalışmaması gibi durumlar varmış?
Harpoon al g102 kaç senelik mouse o kadar para etmez.g102 driverini indirince mausenın çalışmaması gibi durumlar varmış?
G102 Lightsync yenilenmiş versiyonudur. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.Harpoon al g102 kaç senelik mouse o kadar para etmez.
Lightsync diye bir şey yazmadım ben bazı arkadaşlar direkt eski modeli önermişler.G102 Lightsync yenilenmiş versiyonudur. Yanlış bilgilendirme yapmayalım lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.