180 TL mouse önerisi

EROKAPTAN

Hectopat
Daha fazla  
180 TL bütçem var şu an almayı düşündüğüm mouse Logitech G300s ama bu fiyata daha iyi bir mouse varsa önerir misiniz ve mouse RGB olması daha iyi olur.

Son düzenleme:
Bunlar iyidir.

Bunlar iyidir.

Sağ olun hocam fakat Logitech G300 alınmazmı yani nasıl bir mouse bir fikriniz var mı teşekkürler.

Bloody tl80, çok karizmatik bir mouse aynı zamanda gayet iyi performans veriyor. Fiyatı 270 civarlarındaydı 2-3 ay önce bime 150ye getirdiler ondan sonra düştü.

Dostum 1.5 ay önce Logitech G203 Lightsync aldım. Ortalama bir ele sahipsen gayet rahat, 1ms(1000Hz) tepkime süresi var. RGB de ise sorun yok kullanışlı canlı renk veriyor. Logitech kalitesi pişman ettirmez, indirim kovala MediaMarkt'tan almıştım ben 154 TL'ye şu anki fiyatı da tam bütçen de.

Dostum 1.5 ay önce Logitech G203 Lightsync aldım. Ortalama bir ele sahipsen gayet rahat, 1ms(1000Hz) tepkime süresi var. RGB de ise sorun yok kullanışlı canlı renk veriyor. Logitech kalitesi pişman ettirmez, indirim kovala Medimarkt'tan almıştım ben 154 TL'ye şu anki fiyatı da tam bütçen de.

Biliyorum bende Trendyol'dan almayı düşünüyorum ama mouse yi bazıları 1 yıl sonra falan tıklama sorunu olduğunu söylüyolar almalı mıyım kararsızım.

Biliyorum bende Trendyol'dan almayı düşünüyorum ama mouse yi bazıları 1 yıl sonra falan tıklama sorunu olduğunu söylüyolar alınır mı kararsızım.

Orasını zaman gösterecek :) Yani bana göre FPS oyunları oynadığım için hızlı tıklıyorum, sert basıyorum arada vs. şu an için o tıklaması kötü hissiyatını alamadım 1.5 ayda ama tabii zaman gösterecek dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı