![]()
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 464,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bunlar iyidir.![]()
Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 459,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sağ olun hocam fakat Logitech G3000 alınmazmı yani nasıl bir mouse bir fikriniz var mı teşekkürler.
Dostum 1.5 ay önce Logitech G203 Lightsync aldım. Ortalama bir ele sahipsen gayet rahat, 1ms(1000Hz) tepkime süresi var. RGB de ise sorun yok kullanışlı canlı renk veriyor. Logitech kalitesi pişman ettirmez, indirim kovala Medimarkt'tan almıştım ben 154 TL'ye şu anki fiyatı da tam bütçen de.
Biliyorum bende Trendyol'dan almayı düşünüyorum ama mouse yi bazıları 1 yıl sonra falan tıklama sorunu olduğunu söylüyolar alınır mı kararsızım.
TeşekkürlerOrasını zaman gösterecekYani bana göre FPS oyunları oynadığım için hızlı tıklıyorum, sert basıyorum arada vs. şu an için o tıklaması kötü hissiyatını alamadım 1.5 ayda ama tabii zaman gösterecek dediğim gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.