Apacer önerimdir. Kaliteli üreticidir. İmkan varsa direkt Patriot Burst alıp rahatınıza bakın. Yoksa Apacer, yeterli seviyede iş görecektir.Bu marka çok yaygın değil ama bazı olumsuz yorumlar okumuştum ama bilemedim yani
Kingston wd Green hakkında görüşleriniz nedir acaba
Kingston wd Green hakkında görüşleriniz nedir acaba
James donkey mi bu mu o zaman sizceBenim gördüklerim olumlu. Forumda tavsiye ediliyor.
Apacer.James donkey mi bu mu o zaman sizce
Çok daha uygun aslında diğer markalardan 160 TL ye buldumApacer.
Apacer, Gigabyte ve Patriot arasinda hangisi daha ucuzsa tercihini yap. Hiçbiri üzmez aslına bakarsan. Hayırlı olsun.Çok daha uygun aslında diğer markalardan 160 TL ye buldum
James Donkey'in iki çeşit SSD'si var. Öyle çelişkili bir konu var. Biri gayet alınabilirken diğeri alınması saçma bir ürün. Karşı çıkanlar olacaktır ancak uygun fiyatlı ve tutulan bir ürün olarak Intenso önerebilirim. 1 ay öncesine kadar 130TL bandında alınabiliyordu. Şu an da yakın fiyatta bulunabileceğini düşünüyorum. Bulamazsanız birkaç gün beklenebilir ya da Kingston, Gigabyte gibi markalardan birini tercih edebilirsiniz.Çok daha uygun aslında diğer markalardan 160 TL ye buldum
Apacer önerimdir. Kaliteli üreticidir. İmkan varsa direkt Patriot Burst alıp rahatınıza bakın. Yoksa Apacer, yeterli seviyede iş görecektir.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.