180 TL'ye 1 TB USB 3.0 Harici HDD Önerir misiniz ?

• Konuyu başlatan aceloq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 2.058

aceloq

Hectopat
Makaleler
5
Merhabalar. Harici HDD alıcam 1 TB. Bütçem 180 TL . Beni yarı yolda bırakmayacak , USB3.0 ve hızlı aktarım yapan bir harici HDD önerir misiniz ? Ben biraz araştırmayla şunları buldum ama hangisi daha iyi karar veremedim.

SAMSUNG M3 1TB 2.5 USB 3.0 HDD - HX-M101TCB/G - kliksa.com

Bu Samsung'un. Son zamanlarda baya bir gördüm indirime falan girdi. Kullanıcı yorumları iyi.

Toshiba 1TB Store Partner HDD - kliksa.com

Toshiba Store Basics 2.5 1TB HDD HDTB110EK3BA - kliksa.com

Bunlarda Toshiba. İksinin farkı nedir anlayamadım. Toshiba kaliteli bir marka olarak biliyorum. Harici HDD 'de de nasıl onu bilmiyorum.

Segate Expansion Portable Usb 3.0 2.5 1TB Siyah HDD - STBX1000201 - kliksa.com

Buda Segate. Segate zaten HDD 'lerde bilmeyen yoktur. Kaliteli bir marka.

WD 1 TB Elements 2,5" USB 3.0 External Hard Disk Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

WD ' de aynı şekilde HDD 'de kaliteli bir marka.

Ben bunlar arasında kaldım. Sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim , yada sizin başka önerdiğiniz var mı ? Bunlardan birini kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim. Dediğim gibi beni yarı yolda bırakmasını istemiyorum. Proje dosyalarımı yedekleyeceğim. Kaybedersem kötü olur. Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Toshiba 1TB Store Partner var bende 3 yıldır, tavsiye etmem. USB girişi çok kötü 2 defa arızalandı. Veri aktarımı yaparken kendi kendine pasif oluyor. WD almanı kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önce Seagate kullandım kasanın üzerinden düşürdüm tahmini 30 cm HDD çalışmadı garantiye gitti. 2 yıldır Samsung kullanıyorum plastiğinde çatırtılar başladı onun haricinde bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı