180 TL'ye SSD önerisi

Bütçe
180-300

Spectral Fiend

Hectopat
Merhabalar,

Birçok tavsiye konusu olmasına rağmen çoğu linkteki indirim bitmiş, fiyatlar değişmiş.
Nisan ortasında 340 TL'ye EVO 870 almışken şu an 640 TL'ye satılıyor ve çok fazla marka var.
Tecrübeli arkadaşlarımın tavsiyelerini bekliyorum. Bütçem düşük fakat yeni çıkmış çok marka var, dandik bir şey almak da istemiyorum.

1 veya 2 oyun ve Windows kurmalık bir SSD istiyorum. HDD'nin tıkırtısından ve yavaşlığından bunaldım.
120 de olur 240 da; fiyatına göre hangisi mantıklı gelirse onu alacağım, önerileriniz çok değerli.

Naçizane araştırmalarım sonucu şu birkaç ürünü buldum;

Bunlar haricinde önerebileceğiniz varsa seve seve dinleyebilirim yahut "X vaktini bekle güzel indirim olur 500'lük alırsın" derseniz de nasıl takip edebileceğimi söylerseniz indirim takip edebilirim.

Şimdiden vaktiniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim.

İyi forumlar ✌️

Son düzenleyen: Moderatör:
M.2 alabilme şansınız var mı?

Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum, anakartım M.2 desteklemiyor, bios hackleyerek windows boot ettirebilirim o riske de girmek istemiyorum. Sata 3 sınırım şimdilik.
SSD Plus'ı baştan ele zaten. CS900, Gigabyte, AS340/350 ve Burst (normal fiyatında) öneririm.
NVMe girişin varsa CS3030 al geç.

Fiyatına göre okuma yazması mükemmelmiş yahu. Keşke anakartım windows bootlayabilecek şekilde desteklese. 500 okuma hızı nerede 3500 nerede.

SSD Sata 3 (kasım 2021) diye ilan başlığı açmıştım da birileri düzenlemiş o yüzden sata 3 bilgisi gitmiş şimdi anlaşıldı.

Son düzenleme:
Özür dilerim belirtmeyi unutmuşum, anakartım M.2 desteklemiyor, bios hackleyerek windows boot ettirebilirim o riske de girmek istemiyorum. Sata 3 sınırım şimdilik.

Fiyatına göre okuma yazması mükemmelmiş yahu. Keşke anakartım windows bootlayabilecek şekilde desteklese. 500 okuma hızı nerede 3500 nerede.

SSD Sata 3 (kasım 2021) diye ilan başlığı açmıştım da birileri düzenlemiş o yüzden sata 3 bilgisi gitmiş şimdi anlaşıldı.
Anladım.

SSD Plus'ı baştan ele zaten. CS900, Gigabyte, AS340/350 ve Burst (normal fiyatında) öneririm.
NVMe girişin varsa CS3030 al geç.

SSD Plus'u neden elediniz mesela. Bu tarz seçimlerde 2D, 3D NAND teknolojisine göre mi ayırıyorsunuz yoksa işlemcisinin Phison S10 olup olmadığına göre mi DRAM'e göre mi? Kıstaslar nedir? Direkt tier listten bakıp mı öneriliyor yoksa.

SSD Plus'u neden elediniz mesela. Bu tarz seçimlerde 2D, 3D NAND teknolojisine göre mi ayırıyorsunuz yoksa işlemcisinin Phison S10 olup olmadığına göre mi DRAM'e göre mi? Kıstaslar nedir? Direkt tier listten bakıp mı öneriliyor yoksa.
SSD Plus kronik sorunlu. Şu an kullanıyorum ve bir an önce başka bir SSD'ye geçeceğim.

bendeki HYPER 480gb bilmiyorum kaç paraya altığımı ben vatandan aldım 25.000 tlye komple kasayı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı