Güzel, başka bir forumda birisi kullanıyordu ve memnundu. AS340'dan bir tık daha iyi bir model.Bu SSD nasıldır? Okuma yazma hızları iyi görünüyor.
Maalesef DRAM yok diye biliyorum zaten bu bütçede indirim olmadan DRAM'li SSD almak çok zor. Bazı kesim biraz ısındığını söylüyor, tecrübe edemediğim için onun hakkında bir fikrim yok.
Kullanıcı yorumları hocam, kullanan herkes sorunlu olduğunu belirtiyor zaten (1-2 kişi istisna olabiliyor bazen) Onun dışında evet donanım özellikleri ve incelemelere göre gibi gibi.SSD Plus'u neden elediniz mesela. Bu tarz seçimlerde 2D, 3D NAND teknolojisine göre mi ayırıyorsunuz yoksa işlemcisinin Phison S10 olup olmadığına göre mi DRAM'e göre mi? Kıstaslar nedir? Direkt tier listten bakıp mı öneriliyor yoksa.