O kadar para olsa beklemem direk sağlam kasayı alırım da üniversiteye başlıyorum bu sene inşallah. O yüzden para biriktiriyorum bi yandan Bi yandan da PC'ye bişiler ekleyip Fifa derdindeyim. Şimdi ne alırsam oynayabilirim? PC Oynatmaz mı?
Bir arkadaşım var. Daha önce resim atmıştım 3 parçayı alırsam Fifa 15'i rahat bir şekilde oynayabileceğimi söyledi. // Sahibinden.com güvenli mi? Ordan 2.el veya 0 güzel kasalardan alabilirim sizin önerileriniz varsa?
İşlemcin fifa 15 için yeterli sayılır sadece bunları al sonra işlemciyi değiştir:
Hepsiburada kapıda ödeme olduğu için bunları seçtim ama kapıda ödeme yapan yerde zalman zm500le ve r7 260x bulabilirsin. Darboğaz olacaktır sonra işlemci değiştirirsin.
İşlemcin fifa 15 için yeterli sayılır sadece bunları al sonra işlemciyi değiştir:Eki Görüntüle 85382
Hepsiburada kapıda ödeme olduğu için bunları seçtim ama kapıda ödeme yapan yerde zalman zm500le ve r7 260x bulabilirsin. Darboğaz olacaktır sonra işlemci değiştirirsin.
PSU: Zalman ZM500-LE Serisi 500W 12cm Fan Power Supply 10434128
Ekran kartı ve RAM hala karar veremedik. Haftaya kadar sipariş vericem uyumluluk sorunu yaşatmayacak Ekran kartı + Ram 'i de atarsanız güzel olur. hepsiburada.com ve hizlial.com da kapıda ödeme varmış. O sitelerden atın link size zahmet