1800-1900 TL GTX 1080 Alınabilir mi?

Amazon'dan 2000-2200TL arası olacağını düşünüyorum. Ben Gigabyte Xtreme modelini almayı planlıyorum. Bana en fazla 2300'e patlar diye düşünüyorum. Ama bence 2100'e alırım tabi dolar düşerse 2.8 e geri.

Buraya yazıyorum, yurt dışından gelecek fiyat ile doları 3 alınca ve KDV vs. eklenince maksimum 2200 TL olacağını varsayıyorum, yaptığım hesapta bile 2100 TL çıktı ama daha da artabilir diye 2200 TL fiyatını düşündüm ama bakacağız 2-3 hafta sonra çıkacak kart. :)

Buraya yazıyorum, yurt dışından gelecek fiyat ile doları 3 alınca ve KDV vs. eklenince maksimum 2200 TL olacağını varsayıyorum, yaptığım hesapta bile 2100 TL çıktı ama daha da artabilir diye 2200 TL fiyatını düşündüm ama bakacağız 2-3 hafta sonra çıkacak kart. :)
Tamam o zaman i7 6700 için stok soğutucu kullanıp Gtx 1080'nin Zotac modelini alabiliriz (genelde en ucuz o oluyor :))

Gtx 1080 olmasa da Gtx 1070 olur çok problem değil

Arkadaşlar 4000 nedir ne yaptınız siz hacılar? Tamam yeni nesil ti dan pahalı olur demişsiniz düşününce öyle görünüyor ama bu işin amd kısmı var neredeyse aynı güçte bir kartı düşük fiyata amd satarsa kim 4000 tl verir nvidia ya o yüzden fiyatlarında bir çekişme olması için fazla uçmamaları lazım.

Arkadaşlar 4000 nedir ne yaptınız siz hacılar? Tamam yeni nesil ti dan pahalı olur demişsiniz düşününce öyle görünüyor ama bu işin amd kısmı var neredeyse aynı güçte bir kartı düşük fiyata amd satarsa kim 4000 tl verir nvidia ya o yüzden fiyatlarında bir çekişme olması için fazla uçmamaları lazım.

Çekişme olmasa bile Amerika'da önerilen fiyatı 600$ olan bir kart bu. Şimdiki yüksek dolar kuruyla bile 1800 TL yapmıyor. Yapsın varsayalım, hadi bir de VAT'ı %25 kabul edelim 2250 TL yapar. Bunun da üzerine 1750 TL koymak gibi bir saçmalık olamaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı