1800 ile 2100 TL arası Telefon önerisi

LG gibi büyük bir firma, deneme aşamasındaki işlemciyi alıp da son sistem amiral gemisine koymaz. Sen rahat ol. Ayrıca LG'den önce Snapdragon, geliştirmesini tamamlamadığı işlemciyi piyasaya sunmaz. Böyle bir mantık olamaz.
 
Bende LG gflex var çokda memnunum.tasarımı çok iyi , curve ve esnetilebilir olması herkesi şaşırtıyor.Kullanması çok rahat , benchmark değerleri de gayet yüksek.Curved ekranın ppı değerleri düşük ama beni rahatsız etmiyor.3500 mah pil 2 gün garanti.Senin istediğin bazı özellikler yok ama LG firmasının son zamanlarda nexuslar ile birlikte ne kadar iyi telefonlar yaptığını anlatmak için paylaştım.Saygılar
 
Flex'in malzeme kalitesi hoşuma gitmedi pek. Teşhirdeki ürün çizikler içinde kalmıştı. G3 alınır o alınacağına.
 
Teşhirdeki ürünü de inceleyenler çizmiştir. Bakalım gerçekten çizince geçiyor mu diye :)
Bilirsin bizim milletin öyle bir huyu vardır.
 
Teşhir ürüne bakarak yorum yapmak tabii ki doğru olmaz ancak G3'ün kalitesi ile G Flex'in kalitesinin tutmadığı da aşikar.
 
Normalde G Flex'in kasası nano teknolojili, belli seviyede çizikleri kapatabiliyor, G3'ün kasası ise metal görünümlü policarbon. Ancak G3 elde daha sağlam duruyor tabi ki.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı