1800 TL 144 Hz 1 ms 24" Monitör Önerisi

Samsung C24FG73

144Hz, 1Ms, Quantum Dot, VA Panel ve Curved

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Bu monitörü inceledim gayet şık ancak C24FG70 modeli benim masama daha uygun gibi görünüyor ancak stoklarda yok olarak görünüyor.
Bu monitör fiyatına göre iyi gözüküyor ve istediğiniz özelliklere sahip.
İndirimde iken 1400 TL kadar fiyatı düşmüştü satın almayı planlıyordum ancak monitör hakkında detaylı inceleme yapan bir yer bulamadığım ve masama uygun ayakları olmadığı için satın almamıştım.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim. Bu monitörü inceledim gayet şık ancak C24FG70 modeli benim masama daha uygun gibi görünüyor ancak stoklarda yok olarak görünüyor.
Buradan teknik özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Daha uygun derken ayrıca? Her ikisi de aynı neredeyse. Son bir tane kalmış. Ancak C24FG73 almanız tarafındayım.

Masam çok geniş olmadığı için 150 dereceye yakın ayakları bulunan monitörlerin ayaklarının bir tanesi mause pad'in üzerine çıkacak ve ekran yamuk kalacak :) Mause pad'im çok büyük olduğu için aslında bu sorunu yaşayacağım.

Masam çok geniş olmadığı için 150 dereceye yakın ayakları bulunan monitörlerin ayaklarının bir tanesi mause pad'in üzerine çıkacak ve ekran yamuk kalacak :) Mause pad'im çok büyük olduğu için aslında bu sorunu yaşayacağım.
Ekranı istediğin gibi ayarlayabiliyorsun ama benim gibi simetri hastalığın varsa bilemem :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı