Merhabalar, 1800 TL'ye pıyasada uygun bır 144 Hz monitör bulmakta zorluk çekiyorum. FPS oyunları oynadığımdan panel olarak iyi bir panel olmasına dikkat ettiğim zaman fiyatlar çok yüksek oluyor maalesef. Boyut olarak 24 inç arıyorum, 27 inç gibi bir takıntım yok. Kullandıgınız veya önerdiğiniz, 1800 TL bandını geçmeyecek monitör önerebilir misiniz? Marka olarak ASUS, BenQ veya ViewSonic markalarından olursa daha iyi olur.
Acer KG251QJ UM.KX1EE.J01 24.5" 1ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Nitro RG241YP UM.QR1EE.P01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acer KG241QS 23.6" 1ms Full HD FreeSync Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
2 aydır kullanıyorum. Vatandan aldım. Ips panel renkler çok güzel her şeyinden memnunum. Pivot özelliği falan da var. 3 yıl garantili. Tavsiye ederim.
Oyun için alacaksanız, BenQ Zowie XL2411P öneririm, yalnız TN panel kullanıyor, film izlerken çok verimli olmaz ama oyunlarda IPS panellerden daha iyi verim alırsınız.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
2 aydır kullanıyorum. Vatandan aldım. Ips panel renkler çok güzel her şeyinden memnunum. Pivot özelliği falan da var. 3 yıl garantili. Tavsiye ederim.
Şuan bu fiyata alacağın en hızlı en performanslı monitör BenQ Zowie XL2411P Fiyatı da indirimde.
24 idealdir. FPS oyuncusuysanız monitöre az çok yakın oynuyorsunuz bu yüzden 27inc de pikseller rahatsız ediyor kimilerini.
Tamamen performans istiyorsan önerdiğim TN panel.
Diyorsan fifti fifti film ve oyun IPS tabiiki.
VA önerilerini asla umursamanı tavsiye etmiyorum. Bugün yeterince kanser oldum lütfen yazdıklarımı iyi okuyun gelip bu fiyata IPS varken TN alınmaz saçmalıkları başlatmayın.