1800 TL 144 Hz monitör önerisi

Bütçe
1800

müzlüman

Femtopat
Katılım
6 Nisan 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, 1800 TL'ye pıyasada uygun bır 144 Hz monitör bulmakta zorluk çekiyorum. FPS oyunları oynadığımdan panel olarak iyi bir panel olmasına dikkat ettiğim zaman fiyatlar çok yüksek oluyor maalesef. Boyut olarak 24 inç arıyorum, 27 inç gibi bir takıntım yok. Kullandıgınız veya önerdiğiniz, 1800 TL bandını geçmeyecek monitör önerebilir misiniz? Marka olarak ASUS, BenQ veya ViewSonic markalarından olursa daha iyi olur.
 

165 HZ 10 Bit IPS


 
Son düzenleme:
Oyun için alacaksanız, BenQ Zowie XL2411P öneririm, yalnız TN panel kullanıyor, film izlerken çok verimli olmaz ama oyunlarda IPS panellerden daha iyi verim alırsınız.
 

2 aydır kullanıyorum. Vatandan aldım. Ips panel renkler çok güzel her şeyinden memnunum. Pivot özelliği falan da var. 3 yıl garantili. Tavsiye ederim.
23,8 inc ile 24 arasında fark var mı ?
 
Şuan bu fiyata alacağın en hızlı en performanslı monitör BenQ Zowie XL2411P Fiyatı da indirimde.
24 idealdir. FPS oyuncusuysanız monitöre az çok yakın oynuyorsunuz bu yüzden 27inc de pikseller rahatsız ediyor kimilerini.
Tamamen performans istiyorsan önerdiğim TN panel.
Diyorsan fifti fifti film ve oyun IPS tabiiki.
VA önerilerini asla umursamanı tavsiye etmiyorum. Bugün yeterince kanser oldum lütfen yazdıklarımı iyi okuyun gelip bu fiyata IPS varken TN alınmaz saçmalıkları başlatmayın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı