1800 TL anakart + işlemci önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
Dostlar Letgo üzerinde Ryzen 5 3600 ve Gigabyte B450M S2H kombosunu 1800 TL'ye satan bir mağaza buldum onun dışında bir öneriniz var mı?
İzmir içi 2. el ışlemci alabilirim ancak anakartı sıfır almayı tercih ediyorum.

Dostlar Letgo üzerinde Ryzen 5 3600 ve Gigabyte B450M S2H kombosunu 1800 TL'ye satan bir mağaza buldum onun dışında bir öneriniz var mı?

Ryzen 5 2600 ve Gigabyte B450M S2H'i sıfır olarak almanı tavsiye ederim.

O paraya en iyi kombin o gibi, bu arada aldığınız fiyata neredeyse sıfır alabilirsiniz 100-120 lira fark vardır. R5 3600 su an ikinci elde sıfırdan fazla fiyat çekip pazarlık yapan banlanır diyorlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:

Letgo'daki mağaza ne kadar güvenilir? Güvenilirse tercih edin, iyiymiş. Ama ucuz olmasının sebebi kutusuz veya fansız olması gibi durumlar değildir umarım? Gerçi kutusuz olup, sıfır ve orijinal olan ürünler oluyor ona dikkat etmek gerek o zaman sorun olmaz.

En ucuz şurada görüyorum dediğiniz parçaları, toplam 1.928 TL

Ryzen 5 3600 indirimde genelde 1350 TL'ye düşüyor. B450 anakart 450-500 civarına düşüyor. Sakın ikinci el alma.Garantili maldan şaşma. 1000 tl. İkisini bulursan oda garantili al. İnsanlar ikinci eli istismar ediyor. Sıfır fiyatı istiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
O paraya en iyi kombin o gibi , bu arada aldığınız fiyata neredeyse sıfır alabilirsiniz 100-120 lira fark vardır . R5 3600 suan ikinci elde sıfırdan fazla fiyat çekip pazarlık yapan banlanır diyorlar :)
Hocam zaten sıfır.
Ryzen 5 3600 indirimde genelde 1350 TL. Ye düşüyor. B450 anakart 450-500 civarına düşüyor. Sakın ikinci el alma. Garantili maldan şaşma. 1000 TL. İkisini bulursan oda garantili al. İnsanlar ikinci eli istismar ediyor. Sıfır fiyatı istiyor.

Hocam sormayın Amazon'dan indirimle aldım 1359 TL'ye satıcı Amazon'dan çekildi şimdi ne olacak bilmiyorum iptal edip bu seti alacağım.
Ryzen 5 2600 ve Gigabyte B450M S2H'i sıfır olarak almanı tavsiye ederim.

Hocam 3600 varken neden 2600? 3600 sıfır zaten.
Aslında bir an için Intel almayı düşündüm nasıl olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı