1800 TL anakart + işlemci önerisi

Amazon daki satıcı hollandadan gönderecekti ne alakaysa bende gördüm. İtopyada arefe günü R5 3600 1299 TL idi. İncehesabı bekle cuma akşamları 1350 TL'ye düşüyor satışa eklerlerse Inteli boşver.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'daki satıcı Hollanda'dan gönderecekti ne alakaysa bende gördüm. İtopya'da arife günü R5 3600 1299.TL idi. İncehesabı bekle cuma akşamları 1350.TL'ye düşüyor satışa eklerlerse. Intel'i boş ver.

Ne? Keşke görşey mişim o zaman hiç düşünmeden sipariş ederdim. Inchehesap'da da 1300 seviyelerine düşüyor lakin ben alamadan 30 saniye içinde stok bitiyor.

Intel önerir misiniz peki?
İntel de iyidir ama bu bütçede alabileceğin iyi bir ikili bulamazsın. R5 3600 yerine önerebileceğim en ucuz ikili 10400F ve H410 anakart olur ama onların fiyatları biraz daha tuzlu :D

O yüzden bence AMD daha mantıklı ama yukarıda yazdığım ikili 2000TL ve altına getirilebiliyorsa R5 3600 yerine alınabilir.

Bir de Ryzen 5 3500C işlemciyi araştır. Normalde kutusuz geliyor. Sadece yeni bir bilgisayarla birlikte veriliyor ama bunu satan firmalar var, 1200 TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı