1800 TL APU sistem toplama

Zeytinyağı değiliz fakat konuşmaları okuyunca otomatik olarak üste çıkıyoruz. Buyursun alsın dediğiniz sistemi daha sonra yediğiniz hakaretlerden biz sorumlu değiliz. Raporlayıp ağlarsınız sonra.
Bak güzel kardeşim. 3200G + 240 GB SSD al diyorsun.

3000G 450 TL, 3200G 750 TL. Arada 300 TL fark var.
120 GB SSD 160 TL, 240 GB SSD 260 TL. 100 TL de burada arttı.

400 TL fark oluştu. Sana diyorum ki adamın parasını ver alsın, vermiyorsun üstüne hala boş boş adama al diyorsun. Yok yok, adamın parası YOK! Anlamıyor musun? Adamın parası yok. Yaratsın mı adam? Delirtme adamı ya, yeter vallahi. Yok diyoruz, adamda 1800 TL var. 1800 TL'ye sığdıracaksan bunları buyur sahne senin, 1800 TL bütçeyle GTA5 falan oynamayı beklemesin, 3200G de alsa adam gibi GTA5 oynayamaz.

Adam gelse bütçemi 300 TL artırabilirim duruma göre dese ben de çıkıp 3200G öneririm, merak etme. Bütçesi yok.

Olayımız şu:

Konu sahibi: 1800 TL bütçem var, daha üstüne çıkamam, param yok.
Siz: Kardeşim 400 TL daha ver.

Çıkart sen ver bu kadar kolaysa.

Bak güzel kardeşim. 3200G + 240 GB SSD al diyorsun.

3000G 450 TL, 3200G 750 TL. Arada 300 TL fark var.
120 GB SSD 160 TL, 240 GB SSD 260 TL. 100 TL'de burada arttı.

400 TL fark oluştu. Sana diyorum ki adamın parasını ver alsın, vermiyorsun üstüne hala boş boş adama al diyorsun. Yok yok, adamın parası yok! Anlamıyor musun? Adamın parası yok. Yaratsın mı adam? Delirtme adamı ya, yeter vallahi. Yok diyoruz, adamda 1800 TL var. 1800 TL'ye sığdıracaksan bunları buyur sahne senin, 1800 TL bütçeyle GTA 5 falan oynamayı beklemesin, 3200G'de alsa adam gibi GTA 5 oynayamaz.

Ben de diyorum ki şimdi almasın, 300 TL arttırıp alsın. 3200G alırsa adam gibi GTA 5 oynar, 300 TL için 3000G alıp 5 FPS almasından iyidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de diyorum ki, 300 TL değil fark, 400 TL. Yazdıklarımı okumuyorsun, tekrar yazıyorum.

3200G ile 3000G arasındaki fark 300 TL.
120 GB ile 240 GB arasındaki fark 100 TL. Etti sana 400 TL.

Ayrıca 3200G de alsa GTA5'te yüksek performans alamayacak, 40 FPS'de falan oynayacak low ayarlarda.

Biriktirsin de biriktirsin, ya bak, adamın biriktirebileceğini nereden biliyorsun? Belki 1800 TL'yi zar zor çıkarttı? Ben de bütçesini aşmadan sistem öneriyorum. Bütçeyi aşarak ben de çıkartır 3200G koyarım bütçeye.

Olay şu:

Konu sahibi: 1800 TL bütçem var, bütçemi aşamam.
Siz: Bütçeni 400 TL aş bunları al.

Bunu söylemeyi ben de biliyorum, siz sistem önermeyi bilmiyorsunuz ama. 1800 TL ise bütçe 1800 TL'ye sistem önerin, 2200 TL'ye değil.

Yukarıdaki arkadaş da koymuş PowerBoost PSU'yu çok bilgili ve çok iyi sistem önerdiğini sanıyor gerçekten.

3000G aldırdım ve oyun oynayamadı diye kimse gelip bana hakaret etmez rahat ol, 1800 TL bütçe verdi ben de 1800 TL'lik sistem sundum. Ben mi diyorum bütçeni artırma diye? Sen elinde 1800 TL varken 2200 TL'lik sistem alamazsın.

Bakkala gittiğinde elinde 1 liralık parayla 3 liralık çikolata alabiliyorsan seni canı gönülden tebrik ederim.

Tamam 120'lik SSD yetmiyor. 240'lik aldi +100TL. 400W az dedin alinabilecek en ucuz 500W kasa aerocoolunkilerden yani 420TL bunu da ekledin +100TL. Tek 8 GB 3000MHz RAM aldi bu yuzden de FPS'si yariya dustu. Cunku APU sistemlerde cift kanal bellek cok onemli. Tamam 2400MHz'den oturu FPS biraz düşecek ama cift kanal sonucta ne kadar dusebilir.

Ben de diyorum ki, 300 TL değil fark, 400 TL. Yazdıklarımı okumuyorsun, tekrar yazıyorum.

3200G ile 3000G arasındaki fark 300 TL.
120 GB ile 240 GB arasındaki fark 100 TL. Etti sana 400 TL.

Ayrıca 3200G'de alsa GTA 5'te yüksek performans alamayacak, 40 FPS'de falan oynayacak Low ayarlarda.

Biriktirsin de biriktirsin, ya bak, adamın biriktirebileceğini nereden biliyorsun? Belki 1800 TL'yi zar zor çıkarttı? Ben de bütçesini aşmadan sistem öneriyorum. Bütçeyi aşarak ben de çıkartır 3200G koyarım bütçeye.

Olay şu:

Konu sahibi: 1800 TL bütçem var, bütçemi aşamam.
Siz: Bütçeni 400 TL aş bunları al.

Bunu söylemeyi ben de biliyorum, siz sistem önermeyi bilmiyorsunuz ama. 1800 TL ise bütçe 1800 TL'ye sistem önerin, 2200 TL'ye değil.

Yukarıdaki arkadaş da koymuş Power Boost PSU'yu çok bilgili ve çok iyi sistem önerdiğini sanıyor gerçekten.

Kaç defa kullandın Power Boost? Marka kötülemeyi ne kadar seviyorsunuz be ki zaten ben PSU önermedim kasa önerdim geniş olduğu için kasanın içindede PSU olduğundan masraf olmayaçaktı ek. Tabi siz çok biliyorsunuz ya marka üstünü çizmek basit olsa gerek. Şunuda belirteyim ne kadar teknik bilgin var bilmiyorum ama tahmin etmekte zorlanmıyorum. Binlerce bilgisayarın içinde Çin üretimi PSU'lar var ve binlerce bilgisayar halen çalışıyor.

Kullanmadım, kullanmam da. Dandik ürünleri neden alayım? Biz de dahili PSU'lu önerdik, en azından Aerocool var.

Çalışınca kaliteli sanan bir insanla teknik bilgi seviyemi ölçmem, Hadron kullan o zaman. O da takınca çalışıyor. PSU'nun Çin üretimli olması önemli değil, kimin ürettiği önemli.

Sen gidip atıyorum Corsair PSU ile PowerBoost PSU'yu bir tutamazsın. Güle güle şimdi, övünmeyi hiç ama hiç sevmem ama hiçbir şey bilmesem senden çok şey bilirim, bu kesin.

Bu forumda yazdığım 12.700 tane mesajım var ve 15.000 de beğenim var, söylediğin gibi cahil birisi olsam bu kadar beğeni toplamazdım. Aç mesajlarıma da bak, hepsi sistem toplama konularında. Gidip boş boş takılıp beğeni kasmadım anlayacağın. Dediğim gibi kendimi hiçbir yerde övmem, öne çıkmayı da sevmem ama gidip de bana karşı ''cahil'' sıfatını kullanamazsın sen. Power Boost marka PSU önerenle de bilgimi tartışmam daha fazla. Esen kal.

Tamam 120'lik SSD yetmiyor. 240'lik aldi +100TL. 400W az dedin alinabilecek en ucuz 500W kasa aerocoolunkilerden yani 420TL bunu da ekledin +100TL. Tek 8 GB 3000MHz RAM aldi bu yuzden de FPS'si yariya dustu. Cunku APU sistemlerde cift kanal bellek cok onemli. Tamam 2400MHz'den oturu FPS biraz düşecek ama cift kanal sonucta ne kadar dusebilir.

Doğrudur ortalama tahmini 20 FPS kaybedecek. İleri de 16 GB RAM yapmak isterse 600TL verecek dediğimi yaparsa 300TL verecek. Top arkadaşda daha şimdi alacağı 20 FPS için ileride alacağı daha fazla FPS için 300TL gözden çıkaracak mı onu kendine soracak.

Kaç defa kullandın Power Boost? Marka kötülemeyi ne kadar seviyorsunuz be ki zaten ben PSU önermedim kasa önerdim geniş olduğu için kasanın içindede PSU olduğundan masraf olmayaçaktı ek. Tabi siz çok biliyorsunuz ya marka üstünü çizmek basit olsa gerek. Şunuda belirteyim ne kadar teknik bilgin var bilmiyorum ama tahmin etmekte zorlanmıyorum. Binlerce bilgisayarın içinde Çin üretimi PSU'lar var ve binlerce bilgisayar halen çalışıyor.

Hakikaten sizin gibilere laf anlatmaya calisip bos yere kendimizi yoruyoruz burada. Saka gibi ya. Power Boost PSU'yu savunuyorsun. Bu forumdaki herkese sor bir Allah'in kulu da demez ki cok guzel, kaliteli al diye. Bizi bilgisiz goruyorsun senin zerre bilgin yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı