Zeytinyağı değiliz fakat konuşmaları okuyunca otomatik olarak üste çıkıyoruz. Buyursun alsın dediğiniz sistemi daha sonra yediğiniz hakaretlerden biz sorumlu değiliz. Raporlayıp ağlarsınız sonra.
Emojilendin.
Zeytinyağı değiliz fakat konuşmaları okuyunca otomatik olarak üste çıkıyoruz. Buyursun alsın dediğiniz sistemi daha sonra yediğiniz hakaretlerden biz sorumlu değiliz. Raporlayıp ağlarsınız sonra.
Bak güzel kardeşim. 3200G + 240 GB SSD al diyorsun.Zeytinyağı değiliz fakat konuşmaları okuyunca otomatik olarak üste çıkıyoruz. Buyursun alsın dediğiniz sistemi daha sonra yediğiniz hakaretlerden biz sorumlu değiliz. Raporlayıp ağlarsınız sonra.
Bak güzel kardeşim. 3200G + 240 GB SSD al diyorsun.
3000G 450 TL, 3200G 750 TL. Arada 300 TL fark var.
120 GB SSD 160 TL, 240 GB SSD 260 TL. 100 TL'de burada arttı.
400 TL fark oluştu. Sana diyorum ki adamın parasını ver alsın, vermiyorsun üstüne hala boş boş adama al diyorsun. Yok yok, adamın parası yok! Anlamıyor musun? Adamın parası yok. Yaratsın mı adam? Delirtme adamı ya, yeter vallahi. Yok diyoruz, adamda 1800 TL var. 1800 TL'ye sığdıracaksan bunları buyur sahne senin, 1800 TL bütçeyle GTA 5 falan oynamayı beklemesin, 3200G'de alsa adam gibi GTA 5 oynayamaz.
Ben de diyorum ki, 300 TL değil fark, 400 TL. Yazdıklarımı okumuyorsun, tekrar yazıyorum.
3200G ile 3000G arasındaki fark 300 TL.
120 GB ile 240 GB arasındaki fark 100 TL. Etti sana 400 TL.
Ayrıca 3200G'de alsa GTA 5'te yüksek performans alamayacak, 40 FPS'de falan oynayacak Low ayarlarda.
Biriktirsin de biriktirsin, ya bak, adamın biriktirebileceğini nereden biliyorsun? Belki 1800 TL'yi zar zor çıkarttı? Ben de bütçesini aşmadan sistem öneriyorum. Bütçeyi aşarak ben de çıkartır 3200G koyarım bütçeye.
Olay şu:
Konu sahibi: 1800 TL bütçem var, bütçemi aşamam.
Siz: Bütçeni 400 TL aş bunları al.
Bunu söylemeyi ben de biliyorum, siz sistem önermeyi bilmiyorsunuz ama. 1800 TL ise bütçe 1800 TL'ye sistem önerin, 2200 TL'ye değil.
Yukarıdaki arkadaş da koymuş Power Boost PSU'yu çok bilgili ve çok iyi sistem önerdiğini sanıyor gerçekten.
Tamam 120'lik SSD yetmiyor. 240'lik aldi +100TL. 400W az dedin alinabilecek en ucuz 500W kasa aerocoolunkilerden yani 420TL bunu da ekledin +100TL. Tek 8 GB 3000MHz RAM aldi bu yuzden de FPS'si yariya dustu. Cunku APU sistemlerde cift kanal bellek cok onemli. Tamam 2400MHz'den oturu FPS biraz düşecek ama cift kanal sonucta ne kadar dusebilir.
Kaç defa kullandın Power Boost? Marka kötülemeyi ne kadar seviyorsunuz be ki zaten ben PSU önermedim kasa önerdim geniş olduğu için kasanın içindede PSU olduğundan masraf olmayaçaktı ek. Tabi siz çok biliyorsunuz ya marka üstünü çizmek basit olsa gerek. Şunuda belirteyim ne kadar teknik bilgin var bilmiyorum ama tahmin etmekte zorlanmıyorum. Binlerce bilgisayarın içinde Çin üretimi PSU'lar var ve binlerce bilgisayar halen çalışıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.