1800 TL APU sistem toplama

Kullanmadım, kullanmam da. Dandik ürünleri neden alayım? Biz de dahili PSU'lu önerdik, en azından Aerocool var.

Çalışınca kaliteli sanan bir insanla teknik bilgi seviyemi ölçmem, Hadron kullan o zaman. O da takınca çalışıyor. PSU'nun Çin üretimli olması önemli değil, kimin ürettiği önemli.

Sen gidip atıyorum Corsair PSU ile Power Boost PSU'yu bir tutamazsın. Güle güle şimdi, övünmeyi hiç ama hiç sevmem ama hiçbir şey bilmesem senden çok şey bilirim, bu kesin.

Bütçe belli. biz de oraya 750W öneri koymayı biliyoruz. Kullanmadığınız malı nasıl kötüleyebiliyorsunuz? Belki dediğin gibi kötü, belki de çok iyi. denemeden nereden biliyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ahır değil burası, kimseye sesini kes diyemezsin. Haddini bil.

Kullanmadığım ürünü bal gibi de kötülerim, bir ürünü kötülemek için kullanmama gerek yok. Madem çok bilgili bir arkadaşımızsın, ilk başta Gametech önerdin, neden tepki alınca hemen PowerBoost'a çevirdin? Madem bilgine güveniyorsun, önerdiğin ürünü değiştirmezsin tepki alınca. Bu da senin keyfine göre ürün koyduğunun kanıtıdır.

750W ne alaka? Yüksek W daha kaliteli diye bir şey yok. Sana karşı ağzımı bozmayacağım. Göz ardı edip geçiyorum, 40 tane mesajınla PowerBoost ve Gametech önermeye devam et.

Hakikaten sizin gibilere laf anlatmaya calisip bos yere kendimizi yoruyoruz burada. Saka gibi ya. Power Boost PSU'yu savunuyorsun. Bu forumdaki herkese sor bir Allah'in kulu da demez ki cok guzel, kaliteli al diye. Bizi bilgisiz goruyorsun senin zerre bilgin yok.

Ben bu işten para kazanıyorum dükanım var bir takım teknik bilgim var sizin sabahtan akşama övdüğünüz parçalar cihazlar modeller bozulup günde kaç defa geldiğini biliyor musun? Sizde pahalı olan kaliteti mantığı var çok yazık.
Ahır değil burası, kimseye sesini kes diyemezsin. Haddini bil.

Kullanmadığım ürünü bal gibi de kötülerim, bir ürünü kötülemek için kullanmama gerek yok. Madem çok bilgili bir arkadaşımızsın, ilk başta Gametech önerdin, neden tepki alınca hemen Power Boost'a çevirdin? Madem bilgine güveniyorsun, önerdiğin ürünü değiştirmezsin tepki alınca. Bu da senin keyfine göre ürün koyduğunun kanıtıdır.

750W ne alaka? Yüksek W daha kaliteli diye bir şey yok. Sana karşı ağzımı bozmayacağım. Göz ardı edip geçiyorum, 40 tane mesajınla Power Boost ve Gametech önermeye devam et.

Derim, dedimde. Doğrudur değiştirdim bütceyi bayağı aşıyordu ve PSU yoktu içinde.

Ben bu işten para kazanıyorum dükanım var bir takım teknik bilgim var sizin sabahtan akşama övdüğünüz parçalar cihazlar modeller bozulup günde kaç defa geldiğini biliyor musun? Sizde pahalı olan kaliteti mantığı var çok yazık.

Derim, dedimde. Doğrudur değiştirdim bütceyi bayağı aşıyordu ve PSU yoktu içinde.
Pahali olan iyidir diye bir sey demiyoruz. Sizin attiginizdan kat kat daha kaliteli oldugu icin ucreti biraz fazla tabii ki. Bir de bilgisayarci olacaksin ...

Dünkü çocuk bize iş öğretiyor. Şu klavye arkadasından çıkında gelip yüzüme söyle şu dediklerini.
Akıl yaşta değil baştadır. Söylerim, gayet de açık sözlüyümdür. Millete laf yetiştirmek kadar araştır da dükkanına gelenlere PowerBoost kitleyip gönderme.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı