Senin gibi bir seviyesizle konusmaya degmez ... Birazdan ban yiyince de yazarsin aynisini.
Hiçbir firmanın üreticinin ürünü kullanıp denemeden eleştiremezsin.
Senin gibi bir seviyesizle konusmaya degmez ... Birazdan ban yiyince de yazarsin aynisini.
Hiçbir firmanın üreticinin ürünü kullanıp denemeden eleştiremezsin.
@Caner Uncu hiç uğraşmayın. Bırakın merdiven altı, üzerinde 750W PSU'nun gerçekten Corsair, High Power gibi 730-750W verdiği hayaliyle yaşasınlar.
Ben en son böyle birine monitörün, dolayısıyla çözünürlüğün sistemi darboğaza sokabileceğini anlatmaya çalışmıştım uzun süre. Ama bir etkisi olmamıştı.
Donanım arşivi'nde ezbere takılan, Gamepower ve türevi markaları üst seviye ürünlerle kıyaslayanlardan çok da bir şey beklememek gerek. Bir de dükkan işletiyor şaka gibi.
Akıl yaşta değil baştadır. Söylerim, gayet de açık sözlüyümdür. Millete laf yetiştirmek kadar araştır da dükkanına gelenlere Power Boost kitleyip gönderme.
Hocam dediniz cok saçma haberiniz olsun. Ona bakılırsa coğu kişi 2080 Ti alamıyor ama eleştiriyoruz ginede iyi anlamda veya kötü anlamda. Bazı kaynaklara dayanarak bizzat alacak kişiye'de bu ekran kartını önerirken bu eleştiriler sayesinde öneriyoruz. Böyle düşünün eleştirme kavramını.
İçerisindeki PSU'nun nasıl olduğunu öğrenmek için Kitguru tarzı sitelerdeki en dandik Çin malı PSU'ların incelemelerine bakabilirsiniz.içinde PSU mevcut. Kullanmadan ön yargı ile yaklaşmamak gerekmekte.
Hayırlı olsun hocam, görüntü alamadığınızı okumuştum ilk başta sanırım, sorun neyden kaynaklıymış?Aradaki mesajları hiç okumadım.
Ben kendi sistemimi 1850 liraya topladım birkaç hafta önce. Elimde SSD olduğu için bir 320 GB harddisk taktım. Gaming gecesi indiriminde işlemciyi 630 liraya almıştım oradan alın işlemciyi. Bellekleri 3200 MHz hız aşırtma yapabildim. Bu hız aşırtma sonucunda performansta ciddi bir artış oluyor.
Hayırlı olsun hocam, görüntü alamadığınızı okumuştum ilk başta sanırım, sorun neden kaynaklıymış?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.