1800 TL Bütçeli Notebook Önerisi

• Konuyu başlatan cemefendi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 946
Bıktım şu videolardan artık. Kimi sahte oluyor kimi anlamsız. GT610M ile gayet güzel bir şekilde oyun oynansaydı insanlar para harcamayı çok mu seviyor da binlerce TL sayıp üst seviye ekran kartlarını alıyor. Cin ali modunda oynamaya oyun denilecekse o ayrı mesele tabii.

Bıktım şu videolardan artık. Kimi sahte oluyor kimi anlamsız. GT610M ile gayet güzel bir şekilde oyun oynansaydı insanlar para harcamayı çok mu seviyor da binlerce TL sayıp üst seviye ekran kartlarını alıyor. Cin ali modunda oynamaya oyun denilecekse o ayrı mesele tabii.

Sizin gibi tecrübem veya bilgim olmadı için soruyorum, siz olsanız maximum karta taksitli ne alırdınız ?

Ne kadar bir bütçeniz var ona göre yardımcı olalım. Bir de tam olarak laptobu hangi amaç için kullanacaksınız ? Yani sadece oyun için mi yoksa başka bir amaç için mi ?
Taksitli 1800 o da taksitli. %70 oyun %10 internet %20 filim şimdiden ilgilendiniz için teşekür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı