TYT matematikte 22-25 netlerden nasıl daha yukarıya çıkılır?

Daha fazla  
Sınav a çok bir şey kalmadı ya da ben telaş yapıyorum bilmiyorum her neyse bana TYT matematikten minimum 20-22 net lazım 25 olursa zaten müthiş ama tıkanmış durumdayım ders calisasim falan gelmiyor aralık'ta plana uygun gitsem her şey okeydi ama hasta falan olunca her şey kaydı bir de meslekte okuyorum hepten battık her neyse hangi konulara çalışmam lazım yardımcı olur musunuz deneme netlerini de soruyorsaniz.
345'te.
29 Türkçe 15 sosyal 12-13 mat 3 tane de fen yaptım sosyalde ve fende bir şey bilmiyorum ortaokul bilgisi mantık ve genel kültür ile çözüyorum.

Türkçe sosyal iyi, sayısalcı değilseniz fende şu anlık idare eder ama sayısalcı iseniz sıkıntı.

Maetmatik ise kötü değil, önemli olan konularda neredesiniz şu an. İlk 12 konu bitti mi, problem rutini yapıyor musunuz? AYT matematiğe başladınız mı?

Türkçe sosyal iyi, sayısalcı değilseniz fende şu anlık idare eder ama sayısalcı iseniz sıkıntı.

Maetmatik ise kötü değil, önemli olan konularda neredesiniz şu an. İlk 12 konu bitti mi, problem rutini yapıyor musunuz? AYT matematiğe başladınız mı?

İlk 12 konu temel attım şimdi bıyıklı hocanin kampı var onda üslü sayilardayim EA'den gireceğim 12 konu full bitirip yine kitaptada fonksiyonlara kadar gelip AYT başlayacağım onda da 13-15 bir şey lazım bir iki güne geometriye ve problem rutinine baslarim.

İlk 12 konu temel attım şimdi bıyıklı hocanin kampı var onda üslü sayilardayim EA'den gireceğim 12 konu full bitirip yine kitaptada fonksiyonlara kadar gelip AYT başlayacağım onda da 13-15 bir şey lazım bir iki güne geometriye ve problem rutinine baslarim.

Güzel ilerliyorsunuz hocam, ilerlemenize göre netleriniz iyi bir seviyede. Siz adım adım konuları bitirmeye bakın. İlk 12 biter bitmez problem + geometriye de başlarsınız. Netleriniz şu an iyi, dil bilgisi çalışması da eklerseniz güzel olur. Ses bilgisi, cümlenin ögeleri, noktalama. Bu üçü çok zor değil ve hızlı net getiriyor. Yazım karışık biraz. Paragrafı da sakın bırakayım demeyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı