1800 TL Ekran kartı tavsiyesi

Aldığınız ürünler Ekran kartı falan mıydı? Ucuz muydu pahalı mıydı? Bende almayı düşünüyorum da ürünün niteliğine göre değerlendiriliyor olabilir mi?
Her şeyi aldım bir kasa almadım çünkü o çok fazla kargo tutuyordu.kasa hariç her şeyi aldım, ekran kartı ram.islemci anakart soğutucu vs
 
Kesin geri veriyor mu vergiyi yoksa şans işimi ? Sen ekran kartı ne almıştın ?
Kesin değil tabii, gümrükte sıkıntı çıkarsa vergisini ödüyor ama Amazon çok büyük oranda ödemeden sokuyor, çevremde de ödemeyen çok insan var ama 100dolarlik ürünün vergini ödemek zorunda kalan kişi aynı gün gelen 2bin dolarlık siparişin verisini ödemeden de aldığı oluyor. Tamamen şans ama Amazon çoğunluk ile ödemeden sokmaya çalışıyor galiba çünkü çok büyük oranda iade ediyor insanlara

Gigabyte 2080 gaming oc
 
Bu bütçe ile alınacak kart belli RX 590. Güzel bir kasa ve soğutucular ile harika bir kart. Tam bir F/P ürünüdür. Yurt dışı da bir alternatif ama teknolojinin şans işi olduğunu ve bir sorunla karşılaştığınız da çözmenin sizi mental olarak yıpratacağını unutmayın. Mesafeler uzak ve zahmetli bir iş. Ben sabırlıyım beklerim derseniz tercih sizin tabi ki aynı fiyata daha iyisini almak varsa neden almayasınız. Lakin Türkiye şartlarında, ülkemiz sınırları içerisinde bu rakamlara en mantıklı alternatif tekrar söylüyorum RX 590'dır.
370614
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı