1800 TL GTA 5 Sistem Toplama

Buyrun hocam 1840 liraya GTA 5 i çok rahat kaldıracak bir sistem.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-05-08-21-21-55.png
    Screenshot_2016-05-08-21-21-55.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 678
  • Screenshot_2016-05-12-18-26-54.png
    Screenshot_2016-05-12-18-26-54.png
    112,3 KB · Görüntüleme: 523
Arkadaşın topladığı gibi sistem şeklinde hiç bir yer satmaz, herkes kâr peşinde koyar içine i7 eski nesil bir işlemci başlığada i7 OYUN CANAVARIII BUUU GEL BABA GEEEL tarzında şeyler yazar, millette sırf orda i7 yazıyor diye gider alır.Toplayacaksan kendin toplayacaksın, yada burada arkadaşlardan yardım alacaksın.Normal topladığın bilgisayar bileşenlerede taksit yapılıyor merak etme.

Senin sistem kaç fps alır ?(yardımcı olduğun için teşekkür ederim)

Teşekkürler dostlar

Gta 5 denemek nasip olmadı Zombie Army Trilogy diye bir oyun var Ultrada max 130-170 arası fps aldım min 70'di sanırım.CS Go tarzı oyunlarda 290 fps alıyorum en yüksek oyunlarda, bu internet bağlantınlada alakalı birşey tabiki 8mb net limitsiz paketi kullanıp AKK doldurmama rağmen :)
Ben gayet memnunum sistemimden, bende kredi kartı ile taksitlendirerek aldım bütçe olmadığı için bunu aldım diyorum ama iyiki bütçem yok, olupta yüksek mevlalarda paralar ödeyip sistem toplayacağıma şuanlık böyle bir sistemle her oyunu ultra-high oynarım sıkıntısız, tabiki optimizasyon sorunu yoksa oyunda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı