1800 TL LG G5 alınır mı?

Ben daha çok, büyük ekranlı telefon seviyorum aklımda zenfone 3 ultra vardı fakat o da ülkemize gelmedi bu yüzden büyük ve sağlam olsun istiyorum V10 performans olarak geride kalsa da beni çift ekran lı olması ve ekranın büyük olması etkiledi. V10'u bu yüzden seçtim yine mesajlarınızı bekliyorum.

V10 batarya olarak yeterli bir telefon. G4 ile aynı bataryaya sahip olmasına rağmen bataryası gayet iyi V10 modelinin. NOTE 5 ile performans olarak arasında çok fark var, bunu da belirteyim. Exynos 7420-MALİ T-760MP8 ile SD 808-Adreno 418 arasında çok fark var. V10 alacaksan alabilirsin, iyi telefon. Umarım sorun çıkartmaz, LG sabıkalı bir firma kronik sorun konusunda.

V10 batarya olarak yeterli bir telefon. G4 ile aynı bataryaya sahip olmasına rağmen bataryası gayet iyi V10 modelinin. NOTE 5 ile performans olarak arasında çok fark var, bunu da belirteyim. Exynos 7420-MALİ T-760MP8 ile SD 808-Adreno 418 arasında çok fark var. V10 alacaksan alabilirsin, iyi telefon. Umarım sorun çıkartmaz, LG sabıkalı bir firma kronik sorun konusunda.
Anladım teşekkür ederim sağ olasın V10'nu çekiyorum o zaman.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı