Rahat mı ve v2 x ile arasında çok fark mı hocamBlackshark V2 kullanıyorum şuan. Diğer kulaklıkları deneyimledim.
Rahat mı ve v2 x ile arasında çok fark mı hocamBlackshark V2 kullanıyorum şuan. Diğer kulaklıkları deneyimledim.
Rahat bir kulaklık. V2X ile arasında farklar var. Ama çok abartı değil.Rahat mı ve v2 x ile arasında çok fark mı hocam
Tamamdır hocam v2x alıyorum her şey için teşekkürlerRahat bir kulaklık. V2X ile arasında farklar var. Ama çok abartı değil.
Rica ederim, hayırlı olsun.Tamamdır hocam v2x alıyorum her şey için teşekkürler
hocam kulaklıkla alakalı hiç bir bilgim yokElimde Corsair HS60 PRO var hiç kullanmadım ama garantisi bitmiştir muhtemelen, kenarda duruyordu. Satılığa koymak için kutusunu yeni açtım. 1750₺'ye veririm.
Hocam Youtube'den biraz bakın, kulaklık hoşunuza giderse iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olurum. Elimde ki kulaklık temiz hiç kullanmadım. Eğer hijyen ile ilgili endişeniz varsa diye söylüyorum.hocam kulaklıkla alakalı hiç bir bilgim yok
tamam hocam araştırdıktan sonra dönüş yapacağımHocam Youtube'den biraz bakın, kulaklık hoşunuza giderse iletişime geçebilirsiniz. Yardımcı olurum. Elimde ki kulaklık temiz hiç kullanmadım. Eğer hijyen ile ilgili endişeniz varsa diye söylüyorum.
Tamamdır hocam bekliyorum.tamam hocam araştırdıktan sonra dönüş yapacağım
hocam razer blackshark v2x den iyi bir kulaklık mı anlamadım tamTamamdır hocam bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.