1800 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1800

Kaan.3535

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1800 TL civarında bir mouse pad bakıyorum. Önceki kullandığım mouse pad Klasse Longteng'di. Bu mousepadin benzeri hissiyatta veya biraz daha hızlı olabilir. Wraithten birkaç modele baktım spirit of aim hybrid, ace storm, ace serenity, frefall mfg V2 mousepadler arasındayım aslında. Tabii başka öneriler varsa da açıgım. Sizce hangisi istedigim hıza ve hissiyata daha yakındır? Önerilerinizi bekliyorum.

Ace storm kullanıyorum şu an çok memnunum eğer özelliği sana göreyse bence al geç

Bende ace series ve spirit of aim var. Farkları ise tabanları ve yüzeyleri. Poron tabaka var ace serisinde. Masadan çok zor kayıyor. Kayış gibi.

Bende yeni bir mouse pad alacağım klasse longteng mi sprit of aim mi ?

Klasse Longteng hiç fena değil hocam. Ama fiyatı eskiye nazaran ekonomik diyemem. Benzer fiyatlarda seçenekler çok ama cam skatezlerde çok rahat ettirdi beni.

Eki Görüntüle 2421908

Eki Görüntüle 2421909
Ninjutsu Sora ve Asus rog gladius iii wireless aimpoint mouselarına sahibim. Alacağım mousepadi 120x60 siyah bir mousepadin üstüne koyacağım. Soraya cam skatez takabilirim. Sprit of aim nasıl olur sizce
Spirit of aim net.
neden hocam ?

Klasse Longteng hiç fena değil hocam. Ama fiyatı eskiye nazaran ekonomik diyemem. Benzer fiyatlarda seçenekler çok ama cam skatezlerde çok rahat ettirdi beni.

Eki Görüntüle 2421908

Eki Görüntüle 2421909
Hocam alt taban kullandığınız mouse pad nedir ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…