1800 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1800
Eğer Fortnite Apex Legends gibi oyunlar oynamayacaksan bence Speed mouse pad tercih edilmez. Ben Valorant sensim düşük (0.2 sens 400 DPI) olduğu için Speed bir mouse pad tercih etmiştim, ona rağmen bayağı bir garip geldi bana. Şu an hybrid kullanıyorum çok rahatladım.
Speed gerçekten herkese göre değil. Stopping gücü de önemli. Kaslarına çok iyi hakim olamayan veya geliştiremeyenler aim tutturamaz speed'de.

Hybrid mi kullanıyorsunuz?

Merhaba ben TikTok'ta conliife, spirit of aim almanı öneririm eger düsük DPI isen Speed, tam tersi ise hybrid alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar. 1800 TL civarında bir mouse pad bakıyorum. Önceki kullandığım mouse pad Klasse Longteng'di. Bu mousepadin benzeri hissiyatta veya biraz daha hızlı olabilir. Wraithten birkaç modele baktım spirit of aim hybrid, ace storm, ace serenity, frefall mfg V2 mousepadler arasındayım aslında. Tabii başka öneriler varsa da açıgım. Sizce hangisi istedigim hıza ve hissiyata daha yakındır? Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba ace serisinden storm önerebilirim ben çoğu mouse pad denemiş birisi olarak söyleyebilirim ki en iyisi bu oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı