1800 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1800
Ben de Klasse Longteng kullanıyorum ama değiştirmenin sebebi ne? Merak ettim.
Yaklasık 2 yıldır kullanıyorum. Ve belirli kısımlarda kaymıyor. Bir anda takılıyor

Bende ace series ve spirit of aim var. Farkları ise tabanları ve yüzeyleri. Poron tabaka var ace serisinde. Masadan çok zor kayıyor. Kayış gibi.
Hybris versiyonu mu var SOA'nın? Eğer hybrid olanı varsa çok hız farkı var mı arada?

Yaklasık 2 yıldır kullanıyorum. Ve belirli kısımlarda kaymıyor. Bir anda takılıyor
2 yıl iyi bir zaman eğer devamlı kullanıyorsanız.

HyperX Plusefire 120x60cm hocam. Amazon'da indirimlerden 500 TL'ye gelmişti 1 sene kadar evvel.

Hybris versiyonu mu var SOA'nın? Eğer hybrid olanı varsa çok hız farkı var mı arada?
Sitede Speed ve Hybrid seçenekleri var ama Speed stokta kalmamış.

Sürekli bilgisayar başındayım neredeyse
Ben dönüşümlü kullandığım için hem fare hem mousepad hem klavyeler uzun ömürlü oluyor. İş oyun ve gündelik olarak ayrı şekillerde kominasyonlarım var. Hem keyif de veriyor canım sıkılmıyor aynı şeyleri sürekli kullanarak. Mousepad için de bu geçerli. GÜndüz çalışırken Glorious Elements Ice kullanıyorum Logitech 3S mouse ile. Harika rahat ettiriyor. Oynarken de Klasse'ye geçiyorum. DÜzenli olarak da siliyorum. Aradabir de pril ile ılık suda yıkayıp duruluyorum.

ICE çok garip kaplamalı membran bir yüzeye sahip. Elini kolunu temas ettirince bile hafif kumlu ama kaygan yüzeyi serin ve hoş hissettiriyor. 2 seneden fazladır da ne aşınma ne eskime var. Temiz bakıyorum ve çok yoğun kullanmama rağmen sıkıntı olmuyor. Skatezlerim de hep PFTE. Siyah karbonları asla kullanmıyorum. Çok iyi gelmiyor mousepad'lere onlar da. Aşındırıyor.

Hangi oyunları oynuyorsunuz ve stopping ve mikro hareketlerde iyi mi sizce Ace storm?

Eğer Fortnite Apex Legends gibi oyunlar oynamayacaksan bence Speed mouse pad tercih edilmez. Ben Valorant sensim düşük (0.2 sens 400 DPI) olduğu için Speed bir mouse pad tercih etmiştim, ona rağmen bayağı bir garip geldi bana. Şu an hybrid kullanıyorum çok rahatladım.

Öyle diyorsanız sanırım freefall alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…