1800 TL mouse pad önerisi

Bütçe
1800
Hocam sizce de çok pahalı değil mi ne gibi bir özelliği var 1.5 2 k olacak. Kendinin falan oynaması lazım o fiyata.
hocam bunlar premium ürünler kullanıcı deneyimi iyileştiren farklılıklar yaratıyor. İhtiyacın yoktur ama daha premium ve keyifli bir deneyim için alınır. Ben apex oynuyorum mouse hareketlerim önemli ondan dolayı tercih ettim mesela.

Profesyonel olmayan biri için bence çok gerekli değil gibi ama bütçe meselesi keyfine alırsın. Benim merak ettiğim şey fiyatına değiyor mu 500 TL'lik ile spirt of aimi koy yan yana mesela harbiden bin TL'lik fark var mı?

Evet hocam performans anlamında cok fark var.

1.5 2 kya mouse pad alınıyorsa mouse un en az 4 5 k olması lazım bence.

Hayır hocam kullandığım mouse VXE R1 şu anda 1400 TL mouse pad üzerinde yağ gibi kayıyor bu arada siz almayı mı düsünüyorsunuz daha detaylı bilgi verebilirim.

Hayır hocam kullandığım mouse VXE R1 şu anda 1400 TL mouse pad üzerinde yağ gibi kayıyor bu arada siz almayı mı düsünüyorsunuz daha detaylı bilgi verebilirim.

Bende VXE R1 kullanıyorum çok güzel bir mouse ama 1.5 klık mouse padin tam performansını almak için daha iyi bir mouse lazım bence. Benim mouse padim glorius XL daha yeni aldım memnunum Max vereceğim fiyat budur ya benim için.

Memnun musunuz acaba Hybrid versiyondan ? Apex için almayı düşünüyorum ben de. Tozlanma falan çok yapıyor mu acaba ? Superlight 2 kullanıyorum iyi bir ikili olur diye düşünüyorum, yardımcı olabilirsen sevinirim.

Hocam hem hybrid aldım hem günlük kullanıma klasse longteng huoyun special aldım. Şu an longteng ile oynuyorum oyunları gayet memnunum ikisinden de. Bütçeye göre seçim yapılabilir.

Hocam hem hybrid aldım hem günlük kullanıma klasse longteng huoyun special aldım. Şu an longteng ile oynuyorum oyunları gayet memnunum ikisinden de. Bütçeye göre seçim yapılabilir.
Sabah Hybrid siparişini verdim, QcK Heavy'den geçiş yapacağım, teşekkürler yorumun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…