Herkese merhabalar. Ben youtube'da kanal açıcam ve oyun videoları ile ilgili olacak ben technopat sosyal ve youtube kanalından izleyerek birkaç bilgi edindim ve toplama yaptım.
Hemen parçaları vereyim ve interneten satın almayacağım. Vatan bilgisayardan olsun. Şimdiden tesekkürler.
Arkadaşlar fiyat 1800 tl olacak. Monitor falan dahil değildir.
Eğer bir sıkıntı varsa düzeltiniz.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Moderetor'deki çalışanlara kolay gelsin saygılarımla.
Seçtiğiniz sistem baya eski bir işlemciye sahip. Bütçenizi küçük bir miktar aşarak bu sistemi topladım. Son nesil sistem. İleride SSD ekleyerek ve daha iyi bir ekran kartı ekleyerek geliştirebilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Gtx 750 TI r7 360'dan daha performanslı bir kart. Bütçenizi çok fazla aşmamak adına r7 360 koymuştum. Eğer bütçenizi az daha zorlayabilecekseniz elbette gtx 750 TI alın. Aralarında 70 TL gibi bir fark var. Yakın zamanda başka bir kart alamam diyorsanız gtx 750 ti almanız daha mantıklı.
Gtx 750 TI r7 360'dan daha performanslı bir kart. Bütçenizi çok fazla aşmamak adına r7 360 koymuştum. Eğer bütçenizi az daha zorlayabilecekseniz elbette gtx 750 TI alın. Aralarında 70 TL gibi bir fark var. Yakın zamanda başka bir kart alamam diyorsanız gtx 750 ti almanız daha mantıklı.
Benchmark siteleine pek güvenilmediği söylenir hep hocam Forumda paylaşmak da o yüzden yasak diye biliyorum. Ben şu videoya istinaden söylemiştim. Arada uçurum olmasa da GTX 750 ti daha iyi performans vermiş gibi. Yoksa ben de AMD kullanıcısıyım