1800 TL R7 360 sistem toplama

g4400 düşük değil mi? İ3 6100 olup r7 370 de yeticekdir. Ve 600 watt fazla değil mi? 500watt aslında yeter.

Farklı varyasyonları gösteriyorum. Fiyat/performans açısından güzel bir kasa olduğu için onu önerdim. 600W olduğu için değil. Ayrıca fazla güç kötü bir şey de değil.

Arkadaşkar şimdi render ve oyun içi kayıt alırken nvidia mı amd ekran kartı şeçilmeli benim kafam karıştı...

Arkadaşkar şimdi render ve oyun içi kayıt alırken nvidia mı amd ekran kartı şeçilmeli benim kafam karıştı...
Kardeşim oyun olarak ne oynıyacaksın. Çok merak ettim. Nvida hem oyun hem render içim daha iyi. Amd ise sırf oyun oynıyacaklar için iyi. Eğer burda ben minecraft oynayıp youtube 2 tane minecraft yükleyip youtuber olucam dersen. Boşuna kürek çekiyorsun. Eğer 2 tane oraya saçma sapan video koyup. Başka kanallarda "Minecraft çekiyorum herkes gibi. Kanalıma abone olursanız sevinirim" diyeceksen hiç uğraşma. Otur evinde oyununu oyna. O zaman amd al. Ama gidip ciddi işlere girişeceksen renderda. Nvida alman daha mantıklı olucakdır.

Gta 5 online, far cry,call of duty bu tarz fps ve savaş oyunları çekmeyi planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…