1800 TL Sistem Önerisi

Moderatör arkadaş konuyu kitleyebilirsiniz bence sistemler verildi tartışıldı aynı sistemlerin tekrarlanması saçma arkadaş bütçesini arttırabilirse yeni konu açılabilir bu gidişat ile kimse birbirini üzmesin R3 2200G sistemi önerir iyi geceler dilerim.
Sana bir şey demiyorum.
22 yaşındasın ve anlamadığın işe karışıyorsun, ben buna fena gülerim.

Peki . İlk önerdiğin sisteme bakarak konuştuğumuz için abimizden azar yedik kusura bakma abisi.

Aynı parçaları Letgo'dan araştırın ucuza gelebilir.
Toplam 1820TL parçalara pazarlık yaparsanız ekran kartı olarak HD7970 alın daha performanslı olur.

Hocam, tek fark ekran kartıydı. Benim önerdiğim sistemde RX 460 önermiştim.. Çok bilgili 2 arkadaş (!) bilgisayardan anlamadığımı ve benimle dalga geçerek resmen tilt ettiler. Aynı sistemi ben de öneririm. Ekran kartı mümkünse GTX 960 vb. olabilir.

Gelecekte o işlemci ile anakarta ne olacak.

1800TL ile geleceği düşünürsen bugününü yakmış olursun. Bu bütçede şiddetle 2. el öneririm. Bu paraya toplanan sıfır sistem zerre performans vermez. Çoğu videoda görmesenizde 1 ay sonra feci drop sorununa yol açar, geçen yaz 3 ay APU sistem kullandım ve sadece 2 hafta keyif aldım, sonrasında sinirim bozuldu ve sattım.

Nasıl yok?

Iıı şey? Çöp?

Çöp? X3440 OC ile Ryzen işlemcilere kafa tutar siz neden bahsediyorsunuz?
Tüm mesajları okudum ve @SON İ3 BÜKÜCÜ 3 bükücü hocam sadece kendi sisteminize leke sürmemişsiniz ve attığınız sistem hiç hoş değil, başkalarının önerdiği sistemlere hep eksik veya kötü demişsiniz (bir kelime kullanırdım ama forum kuralları yüzünden ban yiyebilirim) bu kadar kendini beğenmişlik nereden geliyor anlamıyorum ama sizi bir kenara yazdım ben.

Son düzenleme:

Saygısız bir çocuk diğerininde aynı mantıkta hareket ettiğini düşünüyorum bana bilgisiz deyip X3440 canavarını küçümsemek ancak bilgisi olmayan birisinden gelirdi sonuna kadar arkandayım dostum. 8 GB RAM APU için yetersiz nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…