Hocam attığıma bakmadınız mı?Bu bütçede iyi bir sistem olacağını mı düşünüyorsunuz?
Hocam attığıma bakmadınız mı?Bu bütçede iyi bir sistem olacağını mı düşünüyorsunuz?
Hocam attığıma bakmadınız mı?
Yok hocam dayanamadım forumsuzluğa geri döneyim dedim, hem bıraksam ne kazanacağım ki? En iyisi yardım etmeye devam etmek.Hocam forumu bırakacakmışsınız o zaman bu forumda düşük bütçede kim sistem toplayacak ben kimi etiketliyeceğim...
Yok hocam dayanamadım forumsuzluğa geri döneyim dedim, hem bıraksam ne kazanacağım ki? En iyisi yardım etmeye devam etmek.
Benimkinden farkı RX460 olması ve güzel sistem olmuş bu bütçede X3440 işlemciden daha iyisi olmaz.Hocam benim attığım sistem nasıl yorumlar mısınız?
Benimkinden farkı RX460 olması ve güzel sistem olmuş bu bütçede X3440 işlemciden daha iyisi olmaz.
Ben yorumcu değilim konuyu okuyan varsa sadece düşük sistemlerde iyi olduğum için yorum yapıyorum.
1800TL ile geleceği düşünürsen bugününü yakmış olursun. Bu bütçede şiddetle 2. el öneririm. Bu paraya toplanan sıfır sistem zerre performans vermez. Çoğu videoda görmesenizde 1 ay sonra feci drop sorununa yol açar, geçen yaz 3 ay APU sistem kullandım ve sadece 2 hafta keyif aldım, sonrasında sinirim bozuldu ve sattım.
Aynı parçaları Letgo'dan araştırın ucuza gelebilir.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
![]()
Snowman M200 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Snowman M200 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Hikvision C100 C100/240G SATA 3.0 2.5" 240 GB SSD özelliklerini incele, 629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
NAGAS AO500 500W 80+Bronze 12 Cm Fanlı Power Supply - Güç Kaynağı ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 902184957
NAGAS AO500 500W 80+Bronze 12 Cm Fanlı Power Supply - Güç Kaynağı ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Toplam 1820TL parçalara pazarlık yaparsanız ekran kartı olarak HD7970 alın daha performanslı olur.Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ben hala HD7970 alması taraftarıyım hocamHocam o anakart overclock desteklemiyor diye biliyorum. O anakart yerine 50 TL daha verip bu anakart ve işlemci seti alınabilir. İşlemciyi de 50 TL'ye satsa anakart aynı fiyata geliyor.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Ekran kartı olarak da alternatif olarak GTX 1050 bakılabilir.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Onun dışında gayet iyi ellerinize sağlık.
Ben hala HD7970 alması taraftarıyım hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.